Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Mediteranske igre: Vilagoš zlatna u bacanju koplja, Srbiji 24. medalja - | K-013 Portal

Mediteranske igre: Vilagoš zlatna u bacanju koplja, Srbiji 24. medalja

streljaštvo, arunović, vilagos

Mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš osvojila je zlatnu medalju u bacanju koplja na Mediteranskim igrama u Oranu.

Najbolja juniorka sveta zabeležila je rezultat - 60,22 metara.

Srbija sada ima 24 medalje na Igrama u Alžiru.

Bronza za Arunović

Srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović osvojila je danas bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u disciplini vazdušni pištolj.

To je druga medalju za nju na Igrama u Alžiru, nakon što je prethodno u "miksu" sa Damirom Mikecom stigla do zlata.

Arsović i Kovačević osvojili srebro, 23. medalja za Srbiju

Srpski reprezentativci u streljaštvu Andrea Arsović i Lazar Kovačević osvojili su danas srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u disciplini "miks dubl" vazdušnom puškom.

Ovo je druga medalja danas za srpske strelce u Alžiru, nakon što je Zorana Arunović osvojila bronzu u disciplini vazdušni pištolj.

Poraz odbojkašica Srbije od Turske u polufinalu Mediteranskih igara

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je danas u polufinalu Mediteranskih igara u Oranu od selekcije Turske 3:0 (25:21, 25:14, 25:22).

Srpske odbojkašice igraće u ponedeljak meč za treće mesto i bronzanu medalju, a rival će im biti poraženi iz drugog polufinala između Italije i Španije.

Rukometašice u polufinalu

Rukometašice Srbije su, posle maksimalnog skora u grupnoj fazi i pobeda nad Portugalijom, Severnom Makedonijom i Turskom, obezbedile polufinale Mediteranskih igara u Oranu kao prvoplasirana ekipa u grupi B, saopštio je danas Rukometni savez Srbije (RSS).

Srbija je u poslednjem meču grupne faze takmičenja savladala Tursku rezultatom 31:26 (17:14), a protivnika u polufinalu očekuje nakon raspleta u grupi A u kojoj Hrvatska i Španija imaju po četiri boda, a pobednika grupe će odlučivati njihov međusobni susret koji je na programu danas od 20:15 časova.

Polufinalni mečevi igraće se u ponedeljak, 4. jula po sistemu 1A-2B i 1B-2A, a utakmice za medalje na programu su u sredu, 6. jula.

Rukometaši Srbije u polufinalu

Rukometaši Srbije plasirali su se danas u polufinale Mediteranskih igara u Alžiru pobedom protiv Tunisa 35:29 (19:13), a za ulazak u finale boriće se u ponedeljak 4. jula.

Plasman među četiri najbolje ekipe obezbeđen je u duelu sa direktnim rivalom Tunisom, a rukometaši Srbije su vodili od početka do kraja utakmice.

Srbija će rivala u polufinalu saznati nakon raspleta u grupi B i susreta između Alžira i Španije koji je na programu večeras od 20:15 časova, a duel te dve ekipe odlučiće poredak na tabeli grupe B i parove polufinala.

Polufinalni dueli na programu su u ponedeljak, 4. jula i igraju se po sistemu 1A-2B i 1B-2A, dok je borba za medalje zakazana za sredu, 6. jul, saopštio je Rukometni savez Srbije.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.