Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odličan nastup pančevačkih strelaca u 3. kolu Kupa SSS - | K-013 Portal

Odličan nastup pančevačkih strelaca u 3. kolu Kupa SSS

streljastvo, pancevo, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Smederevu održano 3.kolo Kupa SSS za kadete u trostavu 3 x 20 dijabola vazdušnom puškom na kojem je nastupila Iva Rakonjac i osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja i novih 8 bodova za finale.

U isto vreme je u Novom Sadu održano treće kolo Kupa SSS mk oružjem. Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju sa rezultatom od 571 u trostavu 3x20 mk puškom u kategoriji juniora i četvrto mesto u finalu seniora, i bodove za učešće u oba Finala Kupa.

Marko Ninković je osvojio bronzanu medalju sa 524 kruga u kategoriji seniora sa 60 metaka Mk pištoljem slobodnog izbora, a srebrnu medalju sa 542 kruga u kategoriji juniora mk sport pištoljem 30 +30 metaka, dok je njegov brat Velimir osvojio bronzanu medalju sa 529 krugova. Stefan Kešišjan je sa oba pištolja osvojio četvrto mesto ali i nove bodove za Finale KUPa SSS, koje će biti održano narednog vikenda u Novom Sadu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.