Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAC Jovan Kondić vicešampion Srbije sportskim vazdušnim pištoljem - | K-013 Portal

PANČEVAC Jovan Kondić vicešampion Srbije sportskim vazdušnim pištoljem

sd pancevo 1813, jovan kondic, streljastvo

Proteklog vikenda je u Ivanjici održano Prvenstvo Srbije po B razvojnom programu SSS za pionire i pionirke u disciplinama serijskom vazdušnom puškom i pištoljem. Nastupilo je prek 200 takmičara iz 35 klubova, među kojima i 12 takmičara iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Najuspešniji je bio Jovan Kondić koji je sa 179 krugova u disciplini sportskim vazdušnim pištoljem osvojio srebrnu medalju, dok je ekipa pionira zauzela osmo mesto ,u kojoj su nastupili Ognjen Bunčić sa 145 i debitant Oliver Zoraje sa 151 krugom.

Serijskom vazdušnom puškom su najuspešnije rezultate ostvarili Ana Negovanović sa 170 i Ognjen Bunčić sa 173 krugova, a nastupili su i mladi debitanti Ognjen Dželetović(162), Oliver Zoraje(151), Ana Petković (155), Elena Flora, Ivana Ančić, Nikola Flora itd.

Ovim takmičenjem je završena uspešna sezona 2022/ 23 za najmlađe takmičare, tako da slede treninzi preko celog leta i upis novih članova za nastupe u novoj sezoni koja će početi u oktobru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.