Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI seniori su šampioni Srbije, Dalibor Pavlović je drugi senior a Nemanja Đorđević drugi junior vazdušnom puškom - | K-013 Portal

PANČEVAČKI seniori su šampioni Srbije, Dalibor Pavlović je drugi senior a Nemanja Đorđević drugi junior vazdušnom puškom

streljastvo, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Ivanjici održano Prvenstvo Srbije po C programu SS Srbije za juniorske i seniorske kategorije u disciplini serijskom vazdušnom puškom, na kome je nastupilo oko 300 takmičara iz 42 kluba, među kojima i osam iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Iskusna ekipa pančevačkih senior je osvojila šampionsku titulu sa visokim rezultatom od 1110 krugova, koji je vrlo blizu rekorda.

Nastupili su za ekipu Dalibor Pavlović sa 372 kruga, koji je osvojio srebrnu medalju u konkurenciji seniora, Nemanja Đorđević koji je šesti senior sa 368, a sa 363 kruga u konkurenciji juniora je osvojio srebrnu medalju, Gabriel Dautović koji je četvrti senior sa 370 krugova mada mu je medalja izmakla za nijansu. Ognjen Bunčić je četvrti junior sa 358 krugova, za dva kruga do medalje, a Teodora Kondić je peta juniorka sa 361 a četvrta seniorka sa 369 krugova, mada su i njoj za dva kruga izmakle medalje.

Do početka nove sezone u oktobru, iskusni juniori i seniori će se takmičiti iz sportskog malokalibarskog oružja tokom celog leta.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.