Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Srbija sa pet stonotenisera na Paraolimpijskim igrama - | K-013 Portal

Srbija sa pet stonotenisera na Paraolimpijskim igrama

stonitenis, Paraolimpijske igre, Srbija, sport

Stonoteniska reprezentacija Srbije na Paraolimpijskim igrama u Tokiju sledeće godine imaće pet predstavnika, prenosi portal stonitenis.org.

Tim koji je na Paraolimpijskim igrama u Rio de Žaneriu 2016. godine osvojio četiri medalje ( zlatnu, srebrnu i dve bronzane) u Tokio će pokusati da obori taj rekord.

Stonoteniskog kluba Spin iz Novog Sada u Tokiju će imati troje takmičara, među kojima su aktuelna olimpijska šampionka Borislava-Perić Ranković i osvajacica srebra i bronze u Riju Nada Matić (klasa T4), kao i Mitar Palikuća (klasa T5), koji se iz Brazila vratio sa bronzom.

Ana Prvulović, igračica Tvrđave 021 iz Novog Sada, predstavljaće Srbiju u klasi T1-2, dok će Goran Perlić iz zrenjaninskog kluba K2 nastupati u klasi T2.

Stručni štab Srbije činiće Zlatko Kesler, Lazar Kurteš, Srđan Tomičić i Slađana Krsmanović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.