Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Strelci SD "Pančevo 1813" uspešni u drugom kolu Lige kadeta i ml. juniora Vojvodine - | K-013 Portal

Strelci SD "Pančevo 1813" uspešni u drugom kolu Lige kadeta i ml. juniora Vojvodine

sd pancevo 1813, liga kadeta, streljastvo

Proteklog vikenda u Zrenjaninu je održano drugo kolo Lige kadeta i ml.juniora Vojovine standardnom vazdušnom puškom i pištoljem, na kojem je nastupilo devet takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813''.

Pojedinačno je Marko Ninković osvojio prvo mesto sa 559 krugova, i sa istim rezultatom bio prvi i u konkurenciji mlađih juniora pištoljem. Ekipa ml.juniora pištoljem je osvojila prvo mesto, a pored Marka su nastupili Stefan Kešišjan sa 547 i Nemanja Đorđević sa 502 kruga. Ekipa kadeta pištoljem je takođe osvojila prvo mesto, a pored Marka i Nemanje, nastupio je Ognjen Bunčić sa 500 krugova.

Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila drugo mesto kao i ekipa kadeta koja je nastupila u istom sastavu Ognjen Lukić sa 531, Nemanja Đorđević sa 523 i Ognjen Bunčić sa 511 krugova, iako nije nastupio Aleksa Rakonjac. Teodora Kondić je osvojila šesto mesto sa 385 krugova u konkurenciji mlađih juniorki, dok je Iva Rakonjac sa 382 kruga , osvojila četvrto mesto u konkurenciji kadetkinja i sedmo među mlađim juniorkama standardnom vazdušnom puškom.

Naredno kolo Lige Vojvodine će biti održano krajem januara u Vrbasu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS