Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Aleksa Rakonjac osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora - | K-013 Portal

Streljaštvo: Aleksa Rakonjac osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora

streljastvo, aleksa rakonjac, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Beogradu na strelištu Vojne akademije, održan 7.međunarodni turnir- memorijal ''Ištvan Poljanac'', na kojem je nastupilo četiri takmičara Streljačke družine "Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora puškom sa rezultatom od 622,6 i stekao kategorizaciju sportiste nacionalnog ranga. Istim rezultatom je nastupio na četvrtoj poziciji u konkurenciji seniora , a nakon finala,morao je da se zadovolji istim četvrtim mestom, mada mu je za medalju nedostajalo 0,9 kruga.

Nastupili su i mladi pištoljaši koji su u konkurenciji juniora osvojili sledeće pozicije: Marko Ninković je sa 540 krugova deseti, Velimir Ninković je sa 534 dvanaesti a petnaesti je Stefan Kešišjan sa 528 krugova.

Narednog vikenda juniori i seniori putuju u Novi Sad na prvo kolo Kupa SS Srbije, a pioniri, kadeti, i mlađi juniori će nastupiti na prvom kolu Lige Vojvodine u Pančevu



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.