Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Brojne medalje za SD „Pančevo 1813” na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu - | K-013 Portal

Streljaštvo: Brojne medalje za SD „Pančevo 1813” na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu

sd pancevo, streljastvo, prvenstvo vojvodine

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Prvenstvo Vojvodine vazdušnom puškom i pištoljem, po A programu. Takmičari Streljacke družine "Pančevo 1813" su bili najbrojniji sa 24 nastupa, te i najuspešniji klub.

Ekipa seniora puškom je bila najbolja, a Dejan Pesic je osvojio zlatnu medalju sa apsolutnih 600 krugova (60 centara).

Gabriel Dautović je peti sa 584, a Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju sa 594 u seniorskoj konkurenciji, i srebrnu medalju sa 591 u juniorskoj kategoriji puškom.

Ekipa seniorki puškom je treća a Teodora Kondić je osvojila srebrnu medalju sa 584 kruga u kategoriji juniorki puškom, dok je Iva Rakonjac četvrta u konkurenciji seniorki sa 588, a sa 582 kruga je četvrta juniorka puškom.

Velimir Ninkovic je osvojio zlatnu medalju u kategoriji juniora pištoljem sa 556 krugova, dok je Marko Ninković osvojio srebrnu medalju sa 551 krug u kategoriji juniora, i srebrnu medalju sa 557 krugova u konkurenciji seniora pištoljem. Stefan Kešišjan je četvrti junior pištoljem sa 529 krugova.

Ekipa juniora pištoljem je prva, a ekipa seniora pištoljem druga.  Druga je i ekipa seniorki pištoljem.

Teodora Kljajić je osvojila četvrto mesto sa 535, a Martina Mijatović peto sa 511 krugova.

Svi takmičari su se kvalifikovali za nastupe na Prvenstvu Srbije za juniore 19.februra u Smederevu i za seniore 12. marta u Nišu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.