Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STRELJAŠTVO: Četiri medalje za Pančevce na Kupu Srbije - | K-013 Portal

STRELJAŠTVO: Četiri medalje za Pančevce na Kupu Srbije

streljastvo, pancevo, sd pancevo 1813, kup srbije

Proteklog vikenda, u Novom Sadu je održano drugo kolo Kupa SS Srbije, koje je bilo veoma uspešno za pet takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813'', koji su osvojili četiri medalje.

Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju i osam bodova za treće mesto sa 586 krugova u kategoriji kadetkinja u disciplini trostav 3x 20 dijabola vazdušnom puškom.

Aleksa Rakonjac je osvojio bronzanu medalju u finalu trostava 3x 20 metaka ,od osam najboljih seniora mk puškom, a u kategoriji juniora je prethodno zauzeo četvrto mesto sa rezultatom od 570 krugova.

Takođe je osvojio bodove za Finale Kupa SS Srbije koje će biti održano nakon trećeg kola, i to za seniore osam a za juniore sedam bodova.

Marko Ninković je briljirao u disciplini 30+30 metaka mk sport pištoljem za juniore i osvojio srebrnu medalju sa 553 krugova (278 precizna i 275 brza paljba) i 10 bodova, a od zlata ga je delilo samo 4 kruga.

Stefan Kešišjan je zauzeo šesto a Velimir Ninković sedmo mesto, mada je nakon precizne paljbe bio treći.

Velimir Ninkovic je osvojio bronzanu medalju sa 498 krugova u disciplini 60 metaka PSI- pištoljem slobodnog izbora na 50 metara, dok je Marko Ninković zauzeo peto a Stefan Kešišjan šesto mesto.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS