Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: Dejan Pešić osvojio srebrnu medalju a ekipa pančevačkih seniora treće mesto na Prvenstvu Srbije - | K-013 Portal

Streljaštvo: Dejan Pešić osvojio srebrnu medalju a ekipa pančevačkih seniora treće mesto na Prvenstvu Srbije

streljastvo, dejan pesic, sd pancevo 1813, sport

Proteklog vikenda je u Nišu održano Prvenstvo Srbije za seniore po A programu na kojem je u subotu nastupila ekipa seniora puškom Streljačke družine''Pančevo 1813'' i osvojila treće mesto sa 1.851,5 krugova.

Samo deset krugova je delilo od drugog mesta na kojem su plasirani novosađani, a 13 od prvog mesta koje su zauzeli kragujevčani.

Dejan Pešić je odlično otpucao osnovni kvalifikacioni meč završio na drugom mestu sa 627.4 krugova. Time je ponovio rezultat viši od rezultata za međunarodni razred koji mu važi do kraja naredne godine, a treba naglasiti da je pogodio svih 60 centara, što se retko događa.

U finalnom meču od osam najboljih seniora Srbije, Dejan je bio odličan i osvojio srebrnu medalju, mada je jedno vreme meča i vodio.

Aleksa Rakonjac, iako je najmlađi takmičar uspeo da se plasira u finalni meč seniora na sedmom mestu sa 620.2 kruga, a na sedmom mestu je i završio finalni meč. što je veliki uspeh. Gabriel Dautović je ovoga puta otpucao 603,9 krugova i znatno pomogao ekipi za osvajanje trećeg mesta.

U nedelju je Prvenstvo nastavljeno za seniore pištoljem, na kojem nastupa i podmlađena ekipa SD''Pančeva 1813''.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.