Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website STRELJAŠTVO: Deset medalja za Pančevce u Novom Sadu - | K-013 Portal

STRELJAŠTVO: Deset medalja za Pančevce u Novom Sadu

streljastvo, teoroda kondic, iva rakonjac, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Novom Sadu održano Prvenstvo Vojvodine mk sportskim oružjem po A programu, na kojem je šest juniora Streljačke družine ''Pančevo 1813'' nastupilo veoma uspešno.

Aleksa Rakonjac je osvojio srebrnu medalju u kategoriji juniora mk puškom u disciplini trostav 3x20 metaka, sa rezultatom od 571 krug, a u ležećem stavu sa 60 metaka i rezultatom od 606,7 krugova je osvojio bronzanu medalju.

Teodora Kondić je osvojila bronzanu medalju u kategoriji juniorki mk puškom u disciplini trostav 3x20 metaka sa rezultatom od 558 krugova, a u ležećem stavu je osvojila srebrnu medalju sa rezultatom od 586,2 kruga.

Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju u kategoriji juniorki mk puškom i sa rezultatom od 578,5 krugova u ležećem stavu, dok je u trostavu osvojila četvrto mesto sa 547 krugova.

U disciplini sa 60 metaka mk pištoljem slobodnog izbora-PSI na 50 metara razdaljine, u kategoriji juniora ekipa SD''Pančevo 1813'' je bila jedina kompletna, a sve tri medalje su osvojili pančevački juniori. Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju sa 512 krugova, srebrnu je osvojio Stefan Kešišjan sa 490 , a sa 479 krugova Velimir Ninković je osvojio bronzanu medalju.
U disciplini mk sport pištolj sa 30 + 30 metaka precizne pa brze paljbe, na rastojanju od mete od 25 metara, ekipa juniora SD''Pančevo 1813'' je ubedljivo osvojila prvo mesto ispred ekipe Kikinde i Uljme. Velimir Ninković je osvojio zlatnu medalju sa rezultatom od 538 krugova (266 precizna paljba+ 272 brza paljba), Marko Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 532 kruga, a Stefan Kešišjan je peti sa 478 krugova ( pozajmljeni pištolj mu se često kvario).

Naredno takmičenje će biti Prvenstvo Srbije mk sportskim oružjem za juniore, koje će biti održano sredinom jula u Novom Sadu, a svi takmičari su stekli pravo da se takmiče i na Prvenstvu Srbije za seniore.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.