Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streljaštvo: PANČEVAC Ognjen Bunčić osvojio bronzanu medalju puškom na takmičenju u Zrenjaninu - | K-013 Portal

Streljaštvo: PANČEVAC Ognjen Bunčić osvojio bronzanu medalju puškom na takmičenju u Zrenjaninu

ognjen buncic, sd pancevo 1813

Proteklog vikenda je u Zrenjaninu održano četvrto kolo Lige pionira Vojvodine u gađanju iz vazdušne puške i pištolja, na kome je nastupilo petnaest takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Ognjen Bunčić je osvojio bronzanu medalju sa postignutih 180 krugova puškom i ubedljivo vodi na rang listi pionira nakon četiri kola, a ekipa pionira je na petom mestu.

Nastupali su mladi takmičari, koji su ovoga puta i debitovali Luka Modošanov (113), Oliver Zoraje(101), Isak Sekač (97), Vukašin Šušić (94), i Nikola Flora (90).

Pionirke su zauzele šesto mesto, a pored Ane Negovanović (157) debitovale su i mlade Elena Flora, Ivana Ančić, Miona Milivojević i Ana Petković . Naredno kolo će biti održano 04 decembra u Kikindi.

Ekipa pionira pištoljem je osvojila drugo mesto, a Ognjen Bunčić je četvrti sa 170 , peti je Jovan Kondić sa 159 krugova, a osmi Oliver Zoraje, dok je Ana Negovanović peta pionirka pištoljem.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.