Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Triatlonci Tamiša na avanturi u Alpima - | K-013 Portal

Triatlonci Tamiša na avanturi u Alpima

triatlon, tk tamis, alpi

U četvrak 28. jula  održana je jedna od najpopularnijih i najprestižnijih triatlonskih trka na dugim distancama Triathlon Alpe de Huez, Francuska.

Pet sjajnih momaka iz našeg kluba: Srđan Stojkov, Vladimir Savić, Miloš Matić, Vladimir Stojsavljević i Danilo Jovanović je oprobalo svoje mogućnosti na ovoj trci gde je trebalo preplivati 2.2km u prelepom jezeru, voziti bajk 120km na jednom od najtežih i najatraktivnijih delova čuvenog Tour De France i na kraju trčati polumaraton na zahtevnoj stazi punoj off road segmenata i neprestanim uzbrdicama i nizbrdicama.

alpetkt12

Prateći moto kluba Jako ili nikako dva Vladimira, Srđan, Miloš i Danilo uspeli su da završe ovaj izazov za manje od 10 sati i na taj način ostvare cilj koji su sebi postavili pre nekoliko meseci kada su se dogovorili i započeli pripreme za ovaj poduhvat.

Momcima svaka čast a za budućnost ne bi trebalo da brinemo jer su i dva mlada TeKaTejca Petar i Aleksa Savić odradili kids Triathlon Alpe de Huez u konkurenciji mladih i triatlonaca petlića



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.