Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U finalu Kupa SS Srbije po B program tri medalje za SD "Pančevo 1813" - | K-013 Portal

U finalu Kupa SS Srbije po B program tri medalje za SD "Pančevo 1813"

sd pancevo 1813, finale kupa ss

Proteklog vikenda je u Smederevu održano Finale Kupa SS Srbije po B programu za po 10 najboljih takmičara Srbije u kategorijama pionira,kadeta i mlađih juniora puškom i pištoljem, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Iz Streljačke družine''Pančevo 1813'' se kvalifikovalo šest takmičara za Finale Kupa,kroz tri kvalifikaciona takmičenja.

Aleksa Rakonjac je bio najbolji mlađi junior puškom,u osnovnom meču sa 620,6 krugova, a u finalnom meču sa osam najboljih je osvojio zlatnu medalju, što se i očekivalo, obzirom da je prošlog vikenda osvojio peto mesto u konkurenciji juniora puškom sa 628,0 krugova, na Prvenstvu Evrope u Norveškoj.

Iva Rakonjac je osvojila bronzanu medalju u konkurenciji kadetkinja puškom sa ličnim rekordom od 410,7 krugova.

Marko Ninković je takođe osvojio bronzanu medalju, ali pištoljem u finalnom meču od osam najboljih mlađih juniora, a u konkurenciji kadeta pištoljem je peti sa 538 krugova u osnovnom meču.

Ognjen Lukić je sedmi sa 171 krugom, a sa 170 krugova je osmi pionir puškom Ognjen Bunčić, dok je Stefan Kešišjan zauzeo deveto mesto u konkurenciji mlađih juniora pištoljem sa 518 krugova.

Narednog vikenda , u Beogradu će biti Prvenstvo Srbije po B programu na kojem će nastupiti deset mladih takmičara Streljačke družine''Pančevo 1813''.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.