Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlatne medalje za KDT „Dinamo” na prvenstvu Srbije u benč presu - | K-013 Portal

Zlatne medalje za KDT „Dinamo” na prvenstvu Srbije u benč presu

kdt dinamo, filip vlajic, bench press

U subotu 11.septembra klub dizača tegova "Dinamo" nastupio je sa tročlanom takmičarskom ekipom na prvenstvu Srbije u bench pressu-u.

Takmičenje je organizovano u Knjaževcu u organizaciji Powerlifting i bodybuilding kluba Knjaževac uz pokroviteljstvo sportskog saveza opštine Knjazevac i Powerlifting saveza Srbije. Na ovogodišnjem prvenstvu učestvovalo je preko 80 takmičara iz 22 kluba.

Klub "Dinamo" predstavljali su Aleksandar Kolocka, Nataša Mitrović i Jovana Radovanov. Aleksandar Kolocka osvojio je šampionsku titulu prvaka Srbije u bench press-u u kategoriji seniora do 74 kg savladavši 150 kg. Nataša Mitrović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji kadetkinja do 69 kg sa savladanih 55 kg. Jovana Radovanov ostvarila je pobedu u kategoriji seniorki 84+ kg sa rezultatlm 72.5 kg. Glavni sudija ovog prvenstva bio je predsednik KDT DINAMO Filip Vlajić.

"Moram napomenuti da je takmičenje pomereno nekih mesec dana unazad tako da smatram da bi rezultati bili još bolji. Bez obzira na ovu činejnicu organizacija je bila besprekorna a i odaziv takmičara je bio zaista veliki. Govoriti o uspehu Dinamovaca je velika čast za mene kao prvog čoveka kluba. Aleksandar Kolocka je osvajanjem ove titule zabaležio šestu pobedu na prvenstvu Srbije (2015,2016,2017,2018,2019,2021). Nataša Mitrović pored toga što je prvakinja Srbije u powerliftingu i bench press-u, ona je šampionka Srbije u džudou i sambou. Jovana Radovanov proglašena je apsolutno najjača takmičarku na ovogidišnjem prvenstvu Srbije u bench press-u. Takođe podsećamo da je ovo Jovanin drugi trijumf ove godine na prvenstvu Srbije", izjavio je za portal K-013 Filip Vlajić iz kdt Dinamo.

Naredno prvenstvo koje očekuje takmičare Dinama je prvenstvo Vojvodine u bench press-u za sve kategorije kao i državni šampionat u olimpijskom dizanju tegova za seniore.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS