Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bez iznenađenja u Pančevu: Tamiš izgubio od Vojvodine - | K-013 Portal

Bez iznenađenja u Pančevu: Tamiš izgubio od Vojvodine

kk tamis, kk vojvodina, kls, kosarka

Niz od tri pobede za Pančevce se završava nakon poraza od ekipe Vojvodine rezultatom 83:94. Gosti nastavljaju neverovatnu seriju pobeda u domaćem prvenstvu i ostaju jedina neporažena ekipa u drugom delu sezone.

Gosti su rano preuzeli kontrolu nad utakmicom i prvu osetniju razliku su napravili polovinom prve četvrtine. Bivši igrač Tamiša, Stefan Savić, bio je izuzetno raspoložen postigavši 11 poena u prvoj četvrtini. (15:22 rezultat na kraju prve četvrtine)

U drugoj deonici gosti rešavaju pitanje pobednika izuzetno kvalitetnom odbranom I dobrom ofanzivnom tranzicijom. Na poluvremenu beše 33:48 za Vošu. Tamiš je polovinom treće deonice imao priliku da se vrati u meč, međutim tri vezana kontra napada bez datog poena su previše protiv ekipe poput Vojvodine, koja je vrlo brzo povratila kontrolu.

U poslednjoj četvrtini Pančevci su ublažili potaz na podnošljivih 11 razlike.

Kod gostiju blistali su Beslać sa 22, odnosno Savić i Gaćeša sa po 19 postignutih koševa. Jedini raspoloženi igrač u redovima Tamiša beše Pavićević sa 28 postignutih poena i 6 skokova

(kk tamiš)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS