Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera, dobra partija Marjanovića u pobedi Dalasa - | K-013 Portal

Dabl-dabl Jokića u porazu Denvera, dobra partija Marjanovića u pobedi Dalasa

nikola jokic, denver, marjanovic

Košarkaši Memfisa pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 108:106, a u poraženom timu srpski košarkaš Nikola Jokić zabeležio je 34 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Domaći tim je do pete pobede u NBA ligi predvodio Džaren Džekson sa 22 poena i osam skokova, Dža Morant je dodao 18 poena, uz šest skokova i šest asistencija.

Pored Jokića kod Denvera se izdvojio i Vil Barton sa 26 poena i sedam asistencija.

Memfis ima skor od pet pobeda i tri poraza, dok je Denver upisao po četiri pobede i poraza. U narednom kolu Memfis će gostovati Vašingtonu, dok će Denver dočekati Hjuston.

Dalas je u gostima pobedio San Antonio sa 109:108, a u pobedničkom timu Boban Marjanović je zabeležio 17 poena i pet skokova.

Džejlen Branson je bio najefikasniji u timu Dalasa sa 31 poenom, a dodao je i 10 skokova i tri asistencije. Luka Dončić je zabeležio dabl-dabl učinak sa 23 poena, 12 skokova i sedam asistencija, dok je Tim Hardavej ubacio 23 poena.

Kod San Antonija najefikasniji su bili Dežont Marej sa 23 i Devin Vasel sa 21 poenom.

Dalas ima skor od pet pobeda i tri poraza, dok San Antonio ima učinak 2/6.

Bruklin je na domaćem terenu savladao Atalantu sa 117:108.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je za Atalantu zabeležio osam poena, četiri skoka i jednu asistenciju.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Kevin Durent sa 32 poena, sedam skokova i pet asistencija, dok se kod Atlante izdvojio Deandre Hanter sa 26 poena.

Bruklin ima učinak 5/3, dok je Atlanta upisala po četiri pobede i poraza.

Golden Stejt je na svom terenu pobedio Šarlot sa 114:92, a u pobedničkom timu Nemanja Bjelica je zabeležio osam poena, dva skoka i dve asistencije.

Golden Stejt je do pobede predvodio Džordan Pul sa 31 poenom, a pratio ga je Stef Kari koji je zabeležio 15 poena, osam skokova i devet asistencija.

Kod gostiju bolji od ostalih bio je Majls Bridžis sa 32 poena i devet skokova.

Golden Stejt je zabeležio šest pobeda i jedan poraz, dok Šarlot upisao pet pobeda i četiri poraza.

U ostalim mečevima, Klivlend je kao domaćin pobedio Portland sa 107:104, Indijana je na svom terenu savladala Njujork sa 111:98, Boston je u gostima pobedio Orlando 92:79.

U gostima je slavio i Toronto protiv Vašingtona sa 109:100, kao i Klipersi koji su pobedili Minesotu sa 126:115, dok je Sakramento kao domaćin pobedio Nju Orleans sa 112:99, a Filadelfija je bila bolja od Čikaga sa 103:98.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS