Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dabl-dabl Nikole Jokića u porazu Denvera od Klipersa - | K-013 Portal

Dabl-dabl Nikole Jokića u porazu Denvera od Klipersa

nikola jokic, denver, klipers, nba, kosarka

Košarkaši Los Andjeles klipersa pobedili su na svom terenu ekipu Denvera sa 87:85, a srpski igrač Nikola Jokić je promašio šut za pobedu gostujuće ekipe.

Jokić je na 2,5 sekundi pre kraja šutirao za tri poena, ali nije bio precizan, pa je do druge vezane pobede došla ekipa iz Kalifornije.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Amir Kofi sa 18 poena, sedam asistencija i pet skokova, a po 13 su dodali Redži Džekson i Terens Man.

Aron Gordon je za Denver zabeležio dabl-dabl sa 30 poena i 12 skokova, dok je Jokić do dabl-dabl učinka došao sa 21 poenom i 13 skokova, a upisao je i osam asistencija.

Denver na šestom mestu Zapadne konferencije ima 20 pobeda i 19 poraza, a Klipersi zauzimaju osmo mesto sa polovičnim učinkom posle 42 utakmice.

Memfis je na svom terenu bio bolji od Golden stejta sa 116:108, i tako su došli do 10. uzastopne pobede.

Domaći tim je vodio srpski trener Darko Rajaković, koji je na klupi zamenio Tejlora Dženkinsa, koji se nalazi u kovid protokolu.

Dža Morant je za Memfis postigao 29 poena, uz osam asistencija i pet skokova, a po 17 poena su dodali Zijer Vilijams i Tajus Džons.

U ekipi Golden stejta bolji od ostalih je bio Stefen Kari, koji je ostvario tripl-dabl sa 27 poena i po 10 skokova i asistencija, dok je Klej Tompson upisao 14 poena.

Srpski igrač Nemanja Bjelica je za goste igrao gotovo 12 minuta i upisao je sedam poena, četiri skoka i jednu asistenciju.

Golden stejt je sada drugi na tabeli Zapadne konferencije sa skorom 30/10, a Memfis je četvrti sa 29 pobeda i 14 poraza.

Finiks je na gostovanju pobedio Toronto sa 99:95.

Tim iz Arizone je do pobede vodio Džej Krauder sa 19 poena, dok su Deandre Ejton i Devin Buker dodali po 16 poena.

U ekipi Toronta najbolji učinak je imao O Dži Anunobi sa 25 poena, a tri manje je postigao Paskal Sijakam.

Ovom pobedom Finiks je preuzeo prvo mesto na Zapadnoj konferenciji sa 31 pobedom i devet poraza, a Toronto je osmi na Istočnoj sa 20 pobeda i 18 poraza.

Vašington je na svom terenu naneo peti uzastopni poraz Oklahomi, rezultatom 122:118.

Čikago je na domaćem terenu bio ubedljiv protiv Detroita sa 133:87, a pobedu je na svom terenu ostvarila i ekipa Nju Orleansa, koja je bila bolja od Minesote sa 128:125.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.