Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dalas posle dva produžetka bolji od Lejkersa - | K-013 Portal

Dalas posle dva produžetka bolji od Lejkersa

dalas, lejkers, kosarka

Košarkaši Dalasa pobedili su danas u gostima posle dva produžetka ekipu Los Andjeles Lejkersa sa 119:115 i tako prekinuli niz od dva poraza u NBA ligi.

Lejkersi su se vratili u meč posle 19 poena zaostatka i bili su blizu pobede, ali nisu mogli protiv Luke Dončića. Slovenački reprezentativac je prvo trojkom u poslednjim sekundama regularnog dela utakmice doneo svom timu produžetak, a potom je trojkom Dalasu obezbedio i drugi produžetak.

On je na kraju upisao svoj 56. tripl-dabl u karijeri sa 35 poena, 14 skokova i 13 asistencija. Dončića su najbolje pratili Kristijan Vud sa 24 poena i 14 skokova i Tim Hardevej sa 22 poena i osam skokova.

Rasel Vestbruk je postigao 28 poena, a Lebron Džejms 24 poena, 16 skokova i devet asistencija za Lejkerse koji su izgubili drugi meč zaredom, posle niza od pet pobeda.

Košarkaši Klivlenda su u gostima pobedili Portland sa 119:113, predvodjeni Donovanom Mičelom koji je postigao 26 i Džeretom Alenom koji je ubacio dva poena manje uz deset skokova. Demijen Lilard je postigao rekordnih 50 poena u sezoni, ali ni to nije bilo dovoljno Portlandu koji je doživeo i peti uzastopni poraz.

Košarkaši Bostona su zabeležili petu pobedu u nizu pošto su u u gostima bili bolji od Bruklina sa 109:98. Džejson Tejtum je sa 20 poena i 11 skokova predvodio Seltikse do pobede, dok je Markus Smart dodao 16 poena i 10 asistencija. U ekipi Netsa istakao se Kajri Irving sa 24 poena.

Majami je na svom terenu pobedio Milvoki sa 108:102. Gejb Vinsent je sa 28 poena bio najefikasniji u pobedničkom timu, dok je Bem Adebajo upisao 24 poena i 12 skokova. Džru Holidej je postigao 24 poena uz 11 asistencija za Bakse, koji su igrali bez Janisa Adetokunba i Krisa Midltona.

Oklahoma je u gostima pobedila Filadelfiju sa 133:114 i tako upisala četvrtu pobedu u poslednjih šest utakmica. Šei Gildžes Aleksander je bio najbolji pojedinac u pobedničkom timu sa 37 poena, dok su u timu Filadelfije najbolji bili Džoel Embid sa 30 poena i deset skokova i Džejms Harden sa 24 poena i 15 asistencija.

Paskal Sijakam je sa 35 poena predvodio Toronto do pobede protiv Šarlota sa 124:114. Lamelo Bol je sa 32 poena bio najefikasniji u redovima Šarlota, koji je izgubio i šesti put u poslednjih sedam utakmica.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.