Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dončić tripl-dablom predvodio Dalas u pobedi nad Nju Orleansom (VIDEO) - | K-013 Portal

Dončić tripl-dablom predvodio Dalas u pobedi nad Nju Orleansom (VIDEO)

dončić, nba

Košarkaši Dalasa nadigrali su Nju orleans sa 127:117 na svom terenu u sinoćnom NBA meču, a ponovo ih je predvodio Luka Dončić koji je meč završio sa novim trostrukim dvocifrenim učinkom.  

Slovenački internacionalac Luka Dončić, posle nešto lošijeg učinka u porazu od Bostona pre par dana, vratio se na pobedničku stazu i novim devetim tripl-dablom predvodio tim u sigurnoj pobedi nad Nju Orleansom.

Reprezentativac Slovenije je meč završio sa 34 poena uz po 10 skokova i asistencija dajući dragoceni doprinos za pobedu svog tima.

Odlično su ga pratili Tim Hardavej mlađi sa 18 poena, a Džejden Hardi i Spenser Dinvidi dodali su po 15 i 12 poena.

Nju Orleans je igrao bez tri standardna prvotimca i ključna strelca Vilijamsona, Brendona Ingrama i Si Džej Mekoluma, a tim je predvodio Jonas Valančunas sa 25 poena uz 10 skokova. Nadži je postigao 24, a Herbert Džons 16, ali je sve to bilo nedovoljno da se pruži veći otpor raspoloženim domaćinima.

Dalas je pobedu obezbedio praktično u prvoj četvrtini koju su okončali sa skoro dvadeset poena prednosti sa 34:15.

Potom su gosti u nastavku pokušavali da preuzmu inicijativu i dođu do izjednačenja ali iako su dobili preostale tri četvrtine nisu uspevali da anuliraju prednost Dalasa koji je došao do osme pobede u poslednjih devet mečeva.

NBA utakmice:

San Antonio - Boston 116:121
Čikago - Juta 126:118
Dalas - Nju Orleans 127:117
Golden stejt - Orlando 101:115
Sakramento - LA Lejkers 134:136

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.