Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić i Denver bolji od Dončića i Dalasa - | K-013 Portal

Jokić i Denver bolji od Dončića i Dalasa

nikola jokic, denver, doncic, dalas, nba, kosarka

Košarkaši Denvera nadigrali su Dalas sa 106:95 a predvodio ih je Nikola Jokić koji se uspešno vratio u igru posle povrede u prošloj utakmici. Iako nije bio uobičajeno efikasan, meč je završio sa dvostrukim dvocifrenim učinkom.

Jokićev povratak na teren je očigledno mnogo značio timu koji je uspeo da u trećoj četvrtini prelomi utakmicu i u finišu dođe do pobede.

Iako nije bio najefikasniji igrač u timu Niklola Jokić je meč završio sa 11 postignutih poena uz 16 skokova i 8 asistencija za nešto više od 25 minuta igre.

Verovatno bi postigao i više ali je zbog ubedljive prednosti trener Majkl Meloun u poslednjoj četvrtini meča odlučio da odmori startere meča.

Tim Denvera je od samog starta preuzeo inicijativu i poveo a Dalas nikako nije uspevao da pruži adekvatan otpor pa se potom samo postavljalo pitanjnje sa kojom razlikom će dobiti meč.

Listu strelaca u pobedničkom timu predvodio je Vil Barton sa 17 poen, a sledio ga je Džef Grin sa 14, kojem je ovo bila partija sezone. Aron Gordon je imao 13 poena i pet skokova, a Jokić je bio tek peti na listi strelaca.

Iako je bio najefikasniji u poraženom timu, Luku Dončića sinoć nije hteo šut, pa je postigao 16 poena (izuzetno loši procenti šuta - iz igre 6/18), uz šest skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Boban Marjanović je u igri proveo tri minuta i postigao jedan koš iz slobodnog bacanja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS