Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić na korak od novog tripl-dabla, Bogdanovićev rekord sezone - | K-013 Portal

Jokić na korak od novog tripl-dabla, Bogdanovićev rekord sezone

nikola jokic, bogdan bogdanovic, kosarka, nba liga, denver, sakramento

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći u gostima ekipu Sakramenta sa 128:110 i tako upisali četvrtu pobedu u nizu u NBA ligi.

Nategetse je do pobede vodio srpski košarkaš Nikola Jokić kojem je nedostajala jedna asistencija za novi tripl-dabl. On je utakmicu završio sa 25 poena, od kojih je većinu postigao u prvom poluvremenu, 12 skokova i devet uspešnih dodavanja.

Vil Barton je postigao 31 poen za pobednički tim, Monte Moris je dodao 19, a Aron Gordon 12 poena.

Domantis Sabonis je postigao sa 33 poena, 14 skokova i šest asistencija, dok je Dearon Foks dodao 20 poena u četvrtom porazu Kingsa u poslednjih šest utakmica.

Ova dva tima će se ponovo sastati u noći između subote i nedelje, ali u Denveru.

Košarkaši Čikaga upisali su šestu pobedu u nizu pošto su na svom terenu slavili protiv Atlante sa 112:108.

Vodeći tim Istočne konferencije je do 39. pobede u sezoni vodio Demar Derozan sa 37 poena, dok je Zek Lavin dodao 20.

Najbolji u redovima Atlante bio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović sa 27 poena, što je njegov rekord sezone, a dodao je i pet skokova i tri asistencije. Danilo Galinari je ubacio poen manje za poraženi tim.

Košarkaši Finiksa su u gostima pobedili Oklahomu sa 124:104 predvođeni Devinom Bukerom koji je upisao 25 poena, 12 asistencija i šest ukradenih lopti.

Kameron Džonson i Mikal Bridžis su dodali po 21 poen u osmoj uzastopnoj pobedi lidera Zapada, a 49. u sezoni.

Šaj Gildžes-Aleksander je predvodio Oklahomu sa 32 poena, dok je srpski košarkaš Aleksej Pokuševski za 19 minuta na terenu postigao 13 poena uz sedam skokova.

Golden stejt je u gostima bio bolji od Portlanda sa 132:95.

Stef Kari je bio najbolji u pobedničkom timu sa 18 poena i 14 asistencija, isti broj poena ubacio je i Klej Tompson, dok je Nemanja Bjelica utakmicu završio sa šest poena i tri asistencije. U redovima Portlanda najbolji je bio Aferni Simons sa 24 poena.

Košarkaši Detroita pobedili su Klivlend sa 106:103, Boston je slavio protiv Bruklina sa 129:106, dok je Minesota bila bolja od Memfisa sa 119:114.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.