Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić najbolji u porazu Denvera, dobra partija Bjelice u pobedi Golden stejta - | K-013 Portal

Jokić najbolji u porazu Denvera, dobra partija Bjelice u pobedi Golden stejta

jokic, nikola jokic, denver, bjelica, golden stejt, nba liga, kosarka

Košarkaši Filadelfije pobedili su prošle noći u gostima ekipu Denvera sa 103:89 i tako prekinuli niz od pet poraza u NBA ligi.

Filadelfija je igrala bez Džoela Embida i još trojice standardnih igrača, ali je uspela da slavi u Denveru u meču u kojem je srpski centar Nikola Jokić odigrao sjajno prvo poluvreme.

Jokić je upisao 30 poena, od čega 27 u prvom poluvremenu, deset poena i sedam asistencija pre nego što je otišao u svlačionicu krajem čevrte četvrtine.

Jedino ga je pratio Vil Barton sa 19 poena, devet skokova i osam asistencija, dok su ostali igrači Nagetsa podbacili.

Filadelfiju su do pobede vodili Tajris Meksi sa 22 i Set Kari sa 20 poena, dok je Tobajas Heris postigao 17 poena.

Denver je upisao drugi poraz u nizu i sada ima skor 9/6.

Košarkaši Golden stejta pobedili su Klivlend u gostima sa 104:89, predvodjeni sjajnim Stefom Karijem koji je postigao 20 od svojih 40 poena u poslednjoj četvrtini, uključujući i tri uzastopne trojke.

Dobar meč odigrao je i srpski košarkaš Nemanja Bjelica koji je ubacio 14 poena, uz po tri skoka, asistencije i ukradene lopte za 23 minuta na terenu. Endru Vigins je dodao 12 poena, dok je Drejmond Grin upisao 14 skokova i četiri poena.

U poraženom timu najbolji je bio Darijus Garland sa 25 poena.

Golden stejt je upisao 13. pobedu u 15 odigranih mečeva, dok je Klivlend doživeo osmi poraz, treći uzastopni.

Košarkaši Memfisa su na svom terenu pobedili Los Andjeles kliperse sa 120:108. Dža Morant je postigao 17 od svojih 28 poena u trećoj deonici, dok su Dilon Bruks i Džaren Džekson dodali po 18 poena za pobednički tim. Pol Džordž je predvodio Kliperse sa 23 poena i šest asistencija.

Košarkaši Majamija pobedili su Vašington sa 112:97 za četvrtu pobedu u nizu, a najzaslužniji za to bio je Džimi Batler koji je postigao 32 poena, Rudi Gej je pogodio pet trojki i ubacio 20 poena pomogavši Juti da slavi protiv Toronta sa 119:103, dok je ekipa San Antonija pretrpela je i četvrti poraz u nizu pošto je izgubila od Minesote sa 115:90.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.