Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jokić vodio Denver do pobede nad Portlandom, Atlanta savladala Milvoki - | K-013 Portal

Jokić vodio Denver do pobede nad Portlandom, Atlanta savladala Milvoki

nikola jokic, denver, portland, atlanta

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Portlanda sa 124:95, i tako su došli do petog uzastopnog trijumfa u NBA ligi.

Domaći tim je do pobede vodio srpski igrač Nikola Jokić, koji je za nešto manje od 28 minuta provedenih na terenu postigao 28 poena, uz po devet skokova i asistencija, Bons Hajland je dodao 18 poena, a Monte Moris je upisao 15 poena, uz sedam skokova i četiri asistencije.

U ekipi Portlanda, koja je igrala bez Demijana Lilarda (bolovi u stomaku), najefikasniji je bio Si Džej Mekalum sa 21 poenom, dok je Anferni Simons postigao 16 poena, uz pet skokova i četiri asistencije.

Denver sada ima skor od devet pobeda i četiri poraza, a Portland ima učinak od šest pobeda i osam poraza.

Bruklin je na gostovanju pobedio Oklahomu sa 120:96.

Kevin Durent je u pobedi svog tima upisao 33 poena, uz osam skokova i četiri asistencije, Peti Mils je dodao 29 poena, a Džejms Harden je postigao 16 poena, uz 13 asistencija i šest skokova.

U domaćem timu bolji od ostalih bio je Šej Gildžus Aleksander sa 23 poena i šest skokova, Lugenc Dort je zabeležio 20 poena, dok je srpski košarkaš Aleksej Pokuševski upisao osam poena, uz šest skokova.

Bruklin ima učinak od 10 pobeda i četiri poraza, dok Oklahoma ima pet pobeda iz 12 mečeva.

Atlanta je na svom terenu bila bolja od Milvokija sa 120:100.

Tre Jang je za ekipu iz Džordžije zabeležio dabl-dabl učinak od 42 poena i 10 asistencija, a dodao je i osam skokova, Džon Kolins je upisao 19 poena, uz šest skokova, dok je Klint Kapela postigao 12 poena, uz 13 skokova.

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović je u pobedničkom timu zabeležio šest poena, uz četiri skoka i dve asistencije.

Aktuelne šampione NBA lige vodio je Janis Adetokunbo sa 26 poena, šest asistencija i pet skokova, Džru Holidej je postigao 19 poena, uz osam asistencija, a poen manje je zabeležio Grejson Alen.

Milvoki ima skor 6/8, dok Atlanta ima pet pobeda i devet poraza. Atlanta će u narednom periodu biti oslabljenja, jer će zbog povrede zgloba Deandre Hanter pauzirati oko dva meseca.

Šarlot je na domaćem terenu savladao Golden Stejt sa 106:102, i tako su prekinuli niz od sedam uzastopnih pobeda gostiju.

Majls Bridžis je za Šarlot upisao 22 poena, uz osam skokova, Lamelo Bol je dodao poen manje, uz sedam skokova i pet asistencija, a Teri Rozijer je upisao 20 poena.

U gostujućem timu najbolji učinak imao je Endrju Vigins sa 28 poena i šest skokova, Stefen Kari je postigao 24 poena, uz 10 asistencija i šest skokova, dok je Džordan Pol upisao 13 poena.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je u poraženom timu zabeležio dva poena, uz dva skoka i jednu asistenciju.

Golden Stejt sada ima učinak od 11 pobeda i dva poraza, a Šarlot iz 15 mečeva ima osam pobeda.

U nedelju uveče do pobede su na svom terenu došli igrači Los Andjeles Lejkersa, koji su bili bolji od San Antonija sa 114:106. Lejkersi imaju osam pobeda i šest poraza, a tim iz Teksasa je na učinku 4/9.

Finiks je na gostovanju savladao Hjuston sa 115:89. Timu iz Arizone ovo je deveta pobeda iz 12 utakmica, dok Hjuston ima samo jednu pobedu, uz utakmicu više.

Na gostovanju su do pobede stigli i košarkaši Čikaga. Oni su savladali Los Andjeles Kliperse sa 100:90, i sada imaju skor 9/4, dok Klipersi imaju osam pobeda i pet poraza.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.