Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Još jedna sjajna partija Dončića u pobedi Dalasa protiv Klipersa - | K-013 Portal

Još jedna sjajna partija Dončića u pobedi Dalasa protiv Klipersa

dalas, klipers, doncic, kosarka, nba

Košarkaši Dalasa pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Los Andjeles Klipersa sa 103:101, uz još jednu sjajnu partiju Luke Dončića kome je malo nedostajalo da i ovaj meč završi tripl-dablom.

Dončić je u osmoj pobedi Dalasa od početka sezone ubacio 35 poena, uz 11 skokova i pet asistencija, a postigao je i ključnu trojku 27 sekundi pre kraja nakon što su Maveriksi ispustili 25 poena prednosti sa poluvremena.

Slovenačkog reprezentativca najbolje su pratili Dorijan Fini-Smit sa 21, Spenser Dinvidi sa 16 i Kristijan Vud sa 15 ubačenih poena.

U redovima Klipersa najbolji je bio Pol Džordž sa 23 poena, dok je Nikolas Batum ubacio poen manje.

Košarkaši Nju Orleansa su u derbiju pobedili Memfis na svom terenu sa 113:102, čak šestorica igrača domaćeg tima imala su dvocifren učinak.

Najefikasniji je bio Si Džej Mekalum sa 30 poena, Brendon Ingram i Leri Nens su dodali po 19, Trej Marfi je ubacio 13, Hose Alvardo poen manje, dok je Herbert Džons utakmicu završio sa 10 poena.

Na drugoj strani se istakao Dža Morant sa 35 poena, Dilon Bruks je dodao 19, a Brendon Klark 15 poena i 13 skokova.

Nju Orleans sada ima osam pobeda i šest poraza, a Memfis skor od devet trijumfa i šest poraza.

Sakramento je upisao četvrtu uzastopnu pobedu pošto je na svom terenu slavio protiv Bruklina sa 153:121. Kingse je do pobede vodio Terens Dejvis sa 31 poenom, dok je u redovima Netsa najbolji bio Kevin Durent sa 27 poena.

Njujork Niksi su naneli prvi poraz Juti kod kuće u novoj sezoni pošto su slavili sa 118:111. Najbolji u pobedničkom timu bio je Džejlen Branson sa 25 poena i osam asistencija, dok je u timu Jute Keli Olinik ubacio 27 poena uz 11 skokova.

Košarkaši Portlanda su na svom terenu pobedili San Antonio sa 117:110, predvodjeni Džeremijem Grantom koji je postigao 29 poena. U poraženom timu najbolji je bio Jakob Peltl sa 31 poenom što je njegov rekord karijere za San Antonio.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.