Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Juta bolja od Atlante, Oklahoma preokrenula protiv Lejkersa - | K-013 Portal

Juta bolja od Atlante, Oklahoma preokrenula protiv Lejkersa

juta, atlanta, oklahoma, lejkersi, nba, kosarka

Košarkaši Jute pobedili su prošle noći u gostima ekipu Atlante sa 116:98 i tako upisali sedmi trijumf u osam mečeva od početka nove sezone NBA lige.

Utakmica je bila neizvesna tokom prve tri četvrtine, Juta je pred poslednju deonicu vodila 75:74, ali je u poslednjih 12 minuta ubacila osam trojki i pogodila 13 od poslednja 22 šuta.

Jutu je do pobede vodio Džordan Klarkson sa 30 poena, Bojan Bogdanović je dodao 23, Džo Ingls 19, dok je Rudi Gober upisao 15 skokova i 13 poena.

U timu Atlante, koja je doživela drugi poraz u nizu i peti ukupno, najbolji je bio Tre Jang sa 21 poenom, Deandre Hanter je ubacio 14, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za 30 minuta na terenu upisao osam poena, pet skokova i dve asistencije.

Košarkaši Oklahome pobedili su u gostima Los Andjeles Lejkerse sa 107:104, za tek drugi trijumf u sezoni i to drugi protiv iste ekipe.

Oklahoma je nadoknadila 19 poena zaostatka, a najzaslužniji za to bili su Šaj Gildžos-Aleksander i Taj Džerom. Gildžos-Aleksander je postigao 11 od svojih 28 poena u poslednjoj četvrtini, dok je Džerom ubacio 14 poena.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski se za deset minuta u igri nije se upisao u strelce, imao je četiri neuspešna šuta, uz četiri skoka.

U redovima Lejkersa, koji sada imaju skor 5/4, najbolji je bio Entoni Dejvis sa 29 poena i 18 skokova, dok je Rasel Vestbruk ubacio 27 ali je promašio trojku za produžetak.

Košarkaši Finiksa slavili su protiv Hjustona sa 123:111 i tako stigli do treće pobede u nizu, a predvodio ih je Devin Buker sa 27 poena. Na drugoj strani, Hjuston je doživeo peti poraz u nizu, a najbolji u tom timu bio je Kevin Porter sa 20 poena.

Košarkaši Bostona pobedili su Majami u gostima sa 95:78, dok je Filadelfija bila bolja od Detroita sa 109:98.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.