Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkaši Zvezde izgubili od Albe u Berlinu - | K-013 Portal

Košarkaši Zvezde izgubili od Albe u Berlinu

kosarka, kk crvena zvezda, alba, evroliga

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Berlinu od Albe sa 70:74 (15:24, 20:13, 22:21, 13:16), u utakmici 32. kola Evrolige.

U beogradskom timu najefikasniji su bili Nejt Volters sa 18 poena uz pet asistencija, Nikola Kalinić sa 13 poena, Ognjen Dobrić sa 12 i Dejan Davidovac sa 11 poena.

Albu je predvodio Maodo Lo sa 22 poena, četiri skoka i četiri asistencije. Džejlen Smit postigao je 17 poena, a Luk Sikma 13 poena uz devet skokova.

Alba je većim delom vodila u prvoj četvrtini, a na početku druge deonice stekla je 11 poena prednosti, 28:17. Zvezda je posle toga popravila šut, uspela je da preokrene i povede 35:33 „trojkom“ Dobrića, ali su domaći vratili dva poena prednosti do kraja poluvremena.

Nemačka ekipa je u trećoj četvrtini imala prednost i do četiri razlike, sve do završnice kada je zvezda uspela da preokrene na 57:53. Nakon toga Alba je „trojkom“ Smita i „dvojkom“ Jovela Zusmana povela pred kraj deonice.

Domaći su vodili i većim delom poslednje četvrtine predvođeni Loom, a prednost se kretala do pet poena. Zvezda je uspela da se primakne na dva razlike „trojkom“ Davidovca, ali više od toga nije mogla da uradi pa je pretrpela drugi uzastopni poraz.

Zvezda je deveta na tabeli sa 11 pobeda i 14 poraza, a Alba zauzima 10. mesto sa 10 pobeda i 14 poraza uz meč manje u odnosu na Zvezdu.

U sledećem kolu Zvezda će 1. aprila igrati u Minhenu protiv Bajerna, a Alba će u Istanbulu igrati protiv Efesa.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS