Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Košarkašice Zvezde danas na evro-sceni, Vojvodina i Duga sutra - | K-013 Portal

Košarkašice Zvezde danas na evro-sceni, Vojvodina i Duga sutra

ženska košarka, crvena zvezda, košarkašice, evrokup, vojvodina, duga, cinkarna celje

Ove sedmice nastavljaju se evropske obaveze za 3 naša kluba – Crvenu zvezdu, Vojvodinu 021 i Dugu Šabac.

Od 18 časova u Izraelu u okviru 4. kola Evrokupa sastaju se Ramat i Crvena zvezda. Domaćin ima upisana sva 3 poraza u takmičenju, dok su crveno bele zabeležile jednu pobedu, i to baš protiv Ramata u Beogradu.

Prvo mesto sa maksimalnim učinkom u grupi „A“ Evrokupa drži grčki Panatinaikos, dok je drugo mesto sa učinkom 2-1 trenutno rezervisano za poljski Lublin.

Što se tiče regionalne „WABA“ lige, oba naša predstavnika u tom takmičenju na parket će sutra.

Sutra od 18 časova u Podgorici sastaju se Budućnost i Duga Šabac. Crnogorski klub zabeležio je sve pobede u takmičenju i drži prvo mesto u grupi „A“, dok su Šapčanke trenutno na 3. poziciji sa 4 pobede i 2 poraza. U te pobede uključene su i dve protiv sarajevske ekipe Play-off, koja je odustala od takmičenja.

Vojvodina 021 od 19 časova, takođe sutra, gostuje u Brčkom ekipi Lavovi. Novosađanke imaju učinak 3-1 i drže drugo mesto u grupi „B“ iza šampiona Cinkerne Celje, dok su Lavovi poslednji sa upisana sva 4 poraza.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.