Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lejkersi protiv Denvera do prve pobede u sezoni, dabl-dabl Jokića - | K-013 Portal

Lejkersi protiv Denvera do prve pobede u sezoni, dabl-dabl Jokića

kosarka, nba, lejkersi, denver

Košarkaši Los Andjeles Lejkersa zabeležili su prvu pobedu u novoj sezoni NBA lige, pošto su na svom terenu bili bolji od Denvera sa 121:110.

Posle pet vezanih poraza, Lejkerse su do prvog trijumfa u sezoni vodili Lebron Džejms sa 26 i Entoni Dejvis sa 23 poena i 15 skokova, dok su Rasel Vestbruk i Loni Voker dodali po 18 poena.

Najbolji u redovima Denvera bio je Nikola Jokić koji je za 36 minuta na parketu upisao 23 poena, 14 skokova i šest asistencija, Džamal Marej je dodao dva poena manje, Eron Gordon je postigao 18, a Majkl Porter 17 poena.

Lejkersi su bili poslednji tim bez pobede u novoj sezoni NBA lige, dok Denver sada ima četiri pobede i tri poraza. 

Košarkaši Dalasa pobedili su na svom terenu ekipu Orlanda sa 114:105, predvodjeni Lukom Dončićem koji je ubacio 44 poena, što je njegov rekord sezone.

Dončića, koji je upisao i pet asistencija i tri skoka, najbolje su pratili Tim Hardvej sa 21 poenom, Dorijan Fini Smit sa 13 i Spenser Dinvidi sa 12. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Paolo Bankero sa 18 poena, Pol Bol je dodao 16, dok su Vendel Karter i Rej Džej Hempton ubacili po 15 poena.

Košarkaši Klivlenda vezali su i petu pobedu u nizu, pošto su na svom terenu slavili protiv Njujorka sa 121:108.

Klivlend je do nove pobede vodio Donovan Mičel koji je upisao 38 poena i 12 asistencija, Kevin Lav je dodao 29, a Din Vejd 22 poena. U redovima Niksa su po 16 poena postigli Džejlen Branson i Evan Furnije, dok su Ri Džej Baret i Džulijus Rendl ubacili po 15.

Košarkaši Detroita prekinuli su niz od pet poraza pošto su na svom terenu savladali Golden Stejt sa 128:114.

U pobedničkom timu istakao se Sadik Baj sa 28 poena, Ajzea Strjuart je dodao 24, Kejd Kaningem 23 poena uz deset skokova i devet asistencija, dok je Bojan Bogdanović meč završio sa 21 poenom.

Najbolji u Voriorsima, koji su vezali drugi poraz, bio je Stef Kari sa 32 poena, dok je Džordan Pul ubacio dva poena manje.

Finiks je upisao i četvrtu pobedu u nizu, pošto je na svom terenu slavio protiv Hjustona sa 124:109.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Devin Buker sa 30 poena, dok je Kam Džonson dodao 19. U redovima Hjustona, koji ima skor 1:6, istakao se Kevin Porter sa 26 poena.

Košarkaši San Antonija pobedili su Minesotu na svom parketu sa 107:98. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Keldon Džonson sa 25 poena, dok je Minesotu predvodio Karl Entoni Tauns sa 26 postignutih poena.

Boston je na svom terenu bio bolji od Vašingtona sa 112:94 i tako izbegao da veže i treći poraz. Najzaslužniji za to bili su Džejlen Braun sa 24 i Džejson Tejtum i Malkom Brogdon sa 23 poena. U timu Vašingtona najefikasniji je bio Kristaps Porzingis sa 17 poena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.