Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Loša prva četvrtina koštala Zvezdu, četvrti uzastopni poraz u Evroligi - | K-013 Portal

Loša prva četvrtina koštala Zvezdu, četvrti uzastopni poraz u Evroligi

kk crvena zvezda, kk milano, evroliga, kosarka

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u gostima od ekipe Milana sa 62:79 (6:24, 21:19, 23:19, 12:17), u utakmici sedmog kola Evrolige.

Crveno-beli su doživeli četvrti poraz u nizu, peti ukupno, dok Milano sada ima šest pobeda i jedan poraz i na deobi je prvog mesta na tabeli Evrolige.

Najefikasniji u timu Zvezde bio je Luka Mitrović sa 17 poena, uz sedam skokova, 13 poena je postigao Ognjen Dobrić, Nikola Kalinić je dodao osam, a Stefan Lazarević sedam poena.

Milano je do pobede vodio Šavon Šilds sa 18 poena, Troj Danijels je postigao 12, a Kaleb Tarzuski dva poena manje.

Utakmica u Milanu praktično je rešena posle prve četvrtine u kojoj su košarkaši Zvezde postigli samo šest poena (24:6).

Crveno-beli su vrlo loše počeli meč i prve poene su postigli tek posle šest minuta igre preko Mitrovića (13:2), da bi Milano posle dve vezane trojke Danijelsa stigao i do plus 20 (24:4).

Zvezda je bila stabilnija u drugoj deonici, smanjila je zaostatak na 11 poena, ali je Milano na veliki odmor otišao s prednošću 43:27.

Izabranici Dejana Radonjića se nisu predavali u nastavku, pa su četiri minuta pre kraja treće četvrtine, posle trojke Holinsa, prišli na devet poena zaostatka (50:41), ali im italijanski tim nije im dozvolio da se vrate u meć i učine ga neizvesnijim.

Košarkaši Crvene zvezde će u narednom kolu Evrolige dočekati Panatinaikos, dok će Milano ugostiti Barselonu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS