Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Majami na korak od druge runde plej-ofa, Pelikansi izjedančili protiv Sansa - | K-013 Portal

Majami na korak od druge runde plej-ofa, Pelikansi izjedančili protiv Sansa

kosarka, majami, pelikansi, atlanta, nba

Košarkaši Majamija pobedili su prošle noći u gostima ekipu Atlante sa 110:86 i tako poveli na sa 3:1 u prvoj rundi plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Majami je pitanje pobednika na ovom meču rešio u drugoj četvrtini koju je dobio sa 30:15 kada je Džimi Batler ubacio 13 od svojih 36 poena sa koliko je završio utakmicu.

Batler je upisao i deset skokova, četiri asistencije i jednu blokadu. Najbolje su ga pratili Bem Adebajo i Pi Džej Taker sa po 14 poena, dok je Maks Sturs dodao 12.

Odbrana Majamija je drugi put u ovoj seriji „zatvorila“ Trea Janga pa je on postigao samo devet poena, uz pet skokova i pet izgubljenih lopti.

Najbolji u redovima Atlante bio je Deandre Hanter sa 24 poena, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za 21 minut na parketu postigao samo četiri poena, uz četiri skoka i jednu asistenciju.

Majami će u noći izmedju utorka i srede na svom terenu imati priliku da u petoj utakmici završi ovu seriju i plasira se u narednu rundu plej-ofa.

Košarkaši Nju Orleansa pobedili su na svom terenu Finiks sa 118:103 i tako vratili seriju na početak pošto su izjednačili na 2:2 u prvoj rundi plej-ofa Zapada.

Nju Orleans su do pobede vodili Brendon Ingram sa 30 i Jonas Valančijunas sa 26 poena. U redovima Finiksa, koji je igrao bez povredjenog Devina Bukera, najbolji je bio Deandre Ejton sa 23 poena, dok je Džaval Mekgi ubacio 14.

Naredna utakmica ove serije na programu je u noći izmedju utorka i srede.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.