Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Memfis savladao Denver, Jokić u porazu svog tima postigao 23 poena - | K-013 Portal

Memfis savladao Denver, Jokić u porazu svog tima postigao 23 poena

memfis, denver, jokic nikola, nba, kosarka

Košarkaši Memfisa pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 106:97, a u poraženom timu srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je 23 poena.

Domaći tim je do četvrte pobede u NBA ligi predvodio Dža Morant sa 26 poena, osam asistencija i sedam skokova, Tajs Džons je dodao 17 poena, uz osam skokova i četiri asistencije, dok je Ksavijer Tilman upisao 12 poena, uz pet skokova.

Jokić je za goste zabeležio i po sedam skokova i asistencija, uz četiri blokade, Eron Gordon je zabeležio dabl-dabl učinak sa 15 poena i 10 skokova, a Monte Moris je dodao 11 poena, uz šest asistencija.

Obe ekipe imaju učinak od četiri pobede i tri poraza, a naredni meč igraće takodje u Memfisu, u noći izmedju srede i četvrtka.

Atlanta je na svom terenu bila bolja od Vašingtona sa 118:111, i tako je prekinula niz od tri uzastopne pobede gostiju.

Tre Jang je u pobedi svog tima zabeležio 26 poena, šest asistencija i četiri skoka, dok su po 16 poena postigli srpski igrač Bogdan Bogdanović i Klint Kapela. Bogdanović je dodao i po šest skokova i asistencija, a Kapela je zabeležio 12 skokova.

Bredli Bil bio je najefikasniji u poraženom timu sa 24 poena, Kajl Kuzma je upisao 18 poena, uz šest skokova, dok je Spenser Dinvidi zabeležio dabl-dabl učinak sa 14 poena i 10 asistencija.

Vašington ima skor od pet pobeda i dva poraza, dok Atlanta ima učinak 4/3.

Los Andjeles Klipersi su na domaćem terenu savladali Oklahomu sa 99:94.

Oklahoma je tokom poslednje deonice vodila sa 91:82, da bi domaći tim serijom 17:3 došao do druge pobede u NBA ligi.

Pol Džordž je za tim iz Kalifornije postigao 32 poena, uz devet skokova, sedam asistencija i tri ukradene lopte, Redži Džekson je upisao 15 poena, dok su Nikolas Batum (osam skokova) i Luk Kenard postigli po 14 poena.

Šej Gildžes-Aleksander je za Oklahomu zabeležio 28 poena i sedam skokova, a Džoš Gidej i Darijus Bizli su dodali po 15. Gidej je u porazu svog tima upisao sedam asistencija i pet skokova, dok je Bizli dodao šest skokova.

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski je za goste igrao nešto više od 15 minuta, i upisao je devet poena i pet skokova.

Klipersi imaju učinak 2/4, dok je Oklahoma iz sedam mečeva zabeležila jednu pobedu.

Čikago je na gostovanju pobedio Boston sa 128:114, nakon preokreta u poslednjoj četvrtini, koju su gosti dobili sa 39:11.

Demar Derozan je u pobedničkom timu zabeležio 37 poena i sedam skokova, Zek Lavin je postigao 26 poena, uz sedam asistencija, a Ajo Dosunmu je postigao 14 poena. Crnogorski košarkaš Nikola Vučević je zabeležio dabl-dabl, sa 11 poena i 10 skokova, uz devet asistencija.

U domaćem timu bolji od ostalih bio je Džajlen Braun sa 28 poena i sedam skokova, a Džejson Tejtum i Al Horford su dodali po 20 poena. Horford je došao i do dabl-dabl učinka, sa 10 skokova.

Ekipa Čikaga ima učinak od šest pobeda i jednog poraza, dok je Boston na skoru 2/5.

Klivlend je na gostovanju savladao Šarlot sa 113:110. Šarlot ima skor 5/3, dok je Klivlend na učinku 4/4.

Indijana je nakon četiri uzastopna poraza na svom terenu bila bolja od San Antonija sa 131:118. Indijana ima skor 2/6, dok tim iz Teksasa ima isti broj pobeda iz sedam mečeva.

Filadelfija je na svom terenu pobedila Portland sa 113:103. Filadelfija sada ima učinak 5/2, dok Portland ima tri pobede i četiri poraza.

Toronto je na gostovanju savladao Njujork Nikse sa 113:104. Niksi imaju učinak od pet pobeda i dva poraza, a Toronto iz osam mečeva ima isti broj pobeda.

Orlando je na gostovanju pobedio Minesotu sa 115:97, nakon što je poslednju četvrtinu dobio sa 43:19. Minesota ima učinak 3/3, dok je Orlandu ovo bila druga pobeda iz osam mečeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.