Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milvoki pobedio Detroit i ostao jedini neporaženi tim u NBA ligi - | K-013 Portal

Milvoki pobedio Detroit i ostao jedini neporaženi tim u NBA ligi

milvoki, detroit, nba, kosarka

Košarkaši Milvokija ostali su jedini neporaženi tim u NBA ligi, pošto su prošle noći na svom terenu pobedili Detroit sa 110:108.

Milvoki je u završnici treće deonice poveo sa 85:69, ali su gosti uspeli da se vrate i u samom finišu dodju do 105:105.

Ključnu trojku za pobedu domaćeg tima postigao je 45 sekundi pre kraja Džru Holidej.

Janis Adetokunbo je za Milvoki upisao 31 poen, uz sedam skokova, Holidej je zabeležio dabl-dabl sa 25 poena i 10 asistencija, Bruk Lopes je postigao poen manje, uz devet uhvaćenih lopti, a do dabl-dabli učinka je došao i Bobi Portis sa 15 poena i 12 skokova.

Najefikasniji u gostujućem timu bio je Kejd Kaningem sa 27 poena, sedam asistencija i šest skokova, hrvatski igrač Bojan Bogdanović je postigao 23 poena, dok je Džejden Ajvi dodao 19 poena.

Milvoki posle šest utakmica ima maksimalan učinak, a Detroit ima skor od dve pobede i šest poraza.

Dva tim će se sastati u Milvokiju i u narednom meču, koji je na programu u noći izmedju srede i četvrtka.

Bruklin je na domaćem terenu pobedio Indijanu sa 116:109.

Kevin Durent je u pobedničkom timu zabeležio 36 poena, uz devet skokova i sedam asistencija. On je sa dva pogodjena slobodna bacanja u prvoj četvrtini prešao Vinsa Kartera i zauzeo 19. mesto na listi strelaca NBA lige. Sada ima 25.754 poena.

Na svakoj od sedam utakmica ove sezone postigao je najmanje 25 poena, što je novi rekord franšize.

Kajri Irving je dodao 28 poena, uz po šest skokova i asistencija, kao i četiri ukradene lopte, dok je Nik Klekston upisao 19 poena, uz devet uhvaćenih lopti.

Najbolji učinak u Indijani imao je Kris Duarte sa 30 poena, Badi Hild je dodao 22 poena, uz sedam asistencija, a Benedikt Maturin je postigao 16 poena.

Indijana ima tri pobede i pet poraza, a Bruklin je došao do druge pobede iz sedam utakmica.

Toronto je na svom terenu ubedljivo savladao Atlantu sa 139:109.

Paskal Sijakam je za domaći tim ostvario dabl-dabl učinak od 31 poena i 12 skokova, dok su po 21 poen dodali Skoti Barns i Geri Trent junior.

Dežonte Marej je bio bolji od ostalih u ekipi Atlante sa 20 poena, a Tre Jang je zabeležio dabl-dabl sa 14 poena i 10 asistencija.

Oba tima sada imaju učinak od četiri pobede i tri poraza.

Filadelfija je na gostovanju pobedila Vašington sa 118:111.

Tajris Maksi je vodio goste do pobede sa 28 poena, dok je Džejms Harden ostvario dabl-dabl učinak sa 23 poena i 17 asistencija, a upisao je i sedam skokova.

Kristaps Porzingis je bio najefikasniji u Vašingtonu sa 32 poena, uz devet uhvaćenih lopti, a Bredli Bil je dodao 20 poena.

Filadelfija ima polovičan učinak posle osam mečeva, dok Vašington ima tri pobede iz sedam utakmica.

Los Andjeles klipersi su na svom terenu bili bolji od Hjustona sa 95:93, i tako su prekinuli niz od četiri vezana poraza.

Pol Džordž je za Kliperse postigao 35 poena, uz devet skokova, osam asistencija i šest ukradenih lopti, a dabl-dabl je zabeležio hrvatski košarkaš Ivica Zubac sa 16 poena i 12 skokova.

Najefikasniji u timu iz Teksasa bio je Kenjon Martin junior sa 23 poena. Za Hjuston odlukom trenera nije igrao srpski košarkaš Boban Marjanović.

Klipersi imaju tri pobede i četiri poraza, a Hjuston ostaje na jednoj pobedi iz osam utakmica.

Juta je u Solt Lejk Sitiju savladala Memfis sa 121:105, a do pobede ih je predvodio Lauri Markanen sa 31 poenom, uz 11 skokova.

U gostujućem timu Dža Morant je bio najefikasniji sa 37 poena.

Juta ima učinak od šest pobeda i dva poraza, dok Memfis ima skor 4/3.

Sakramento je na gostovanju pobedio Šarlot sa 115:108. Najbolji učinak u timu iz Kalifornije imao je Kevin Erter sa 26 poena, dok je u poraženoj ekipi Pi Džej Vašington postigao 28 poena.

Šarlot ima tri pobede i četiri poraza, a Sakramento dve pobede iz šest utakmica.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.