Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milvoki poveo protiv Bostona u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije - | K-013 Portal

Milvoki poveo protiv Bostona u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije

nba, milvoki, boston, kosarka

Košarkaši Milvokija poveli su večeras protiv Bostona u polufinalu plej-ofa Istočne konferencije u NBA ligi, pošto su na gostujućem terenu u prvoj utakmici pobedili sa 101:89.

Aktuelne šampione predvodili du Džru Holidej sa 25 poena, devet skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte i Janis Adetokunbo sa 24 poena, 13 skokova i 12 asistencija. To je njegov drugi tripl-dabl učinak u plej-ofu.

Bobi Portis pobedi je doprineo sa 15 poena i 11 skokova, a Grejson Alen sa 11 poena. U timu nije bilo Krisa Midltona koji će propustiti najmanje dve utakmice zbog povrede tetive, kao ni Džordža Hila zbog problema sa stomačnim mišićem.

U ekipi iz Bostona najefikasniji je bio Džejson Tejtum sa 21 poenom, uz šest skokova i šest asistencija. Al Horford dodao je 12 poena i 10 skokova, a Džejlen Braun 12 poena, devet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte.

Adetokunbo je postigao osam uzastopnih poena u završnici prvog poluvremena i doneo dvocifrenu prednost Baksima. Boston je u poslednjem minutu treće četvrtine prišao na seadam poena zaostatka, pre nego što je bio bez koša više od četiri minuta. Milvoki je to iskoristio i postigao 11 od narednih 14 poena za prednost od 17 razlike.

Druga utakmica na programu je u noći izmedju utorka i srede u Bostonu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.