Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NBA igrači se vraćaju na teren - | K-013 Portal

NBA igrači se vraćaju na teren

NBA liga je donela odluku da će njeni igrači moći da se vrate na teren već od petka, prenosi ESPN. Od 1. maja biće dozvoljeno svim ekipama da otvore svoje ustanove svojim igračima koji će moći da treniraju u određenim uslovima.

To će, doduše, biti moguće samo ekipama koje se nalaze u državama koje ne planiraju da povećaju mere socijalnog distanciranja zbog pandemije koronavirusa.

Ekipama će, i pored mogućnosti da treniraju, biti onemogućeno da to čine u grupama, a i pored toga odreženi generalni menadžeri, piše ESPN, nisu ubeđeni da je ovakav potez u skladu sa potrebnom sigurnošću.

Što se tiče igrača koji se nalaze u državama koje neće biti jedne od onih u kojima će ovakav vid treniranja biti dozvoljen, navodi se da će NBA i za njih pronaći rešenje.

Mnogi su ovakav potez NBA lige shvatili kao korak bliže nastavku i završetku sezone, ali trenutno ne postoji nikakva indikacija ka tome kada bi mogla i da li će se sezona nastaviti.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.