Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nova izuzetna partija Jovića, dabl-dabl protiv Marjanovića - | K-013 Portal

Nova izuzetna partija Jovića, dabl-dabl protiv Marjanovića

jović, nba

Srpski košarkaš Nikola Jović odigrao je izuzetnu pripremnu utakmicu za Majami Hit zabeleživši dabl-dabl protiv Bobana Marjanovića. Majami je pobedio Hjuston Roketse rezultatom 118:110.

Jović je imao 15 poena (4/12 iz igre), 12 skokova, četiri asistencije i po dve ukradene i izgubljene lopte.

Majami je nastavio da igra sjajno u pripremnim mečevima i upisao je treći trijumf u nizu, a Jović je zabeležio još jednu sjajnu partiju pred početak ruki sezone.

Što se tiče same utakmice, iako su Roketsi imali +13 u prvoj četvrtini već na kraju druge su gubili, da bi Majami u trećoj, koju je dobio sa 33:27, prelomio meč u svoju korist.

Kod pobednika se istakao Maks Štrus sa 24 poena, a pored Jovića po 15 poena postigli su Dru Smit i Džamal Kejn.

Na drugoj strani sofmor Džejlen Grin je imao 25 poena i pet asistencija, Kevin Porter je ubacio 21 uz sedam skokova i šest asistencija, a ruki Tari Ison je imao dabl-dabl od 17 poena i 12 skokova.

Boban Marjanović je odigrao osam minuta, nije šutnuo ka košu i imao je po dva skoka, jednu blokadu i dve izgubljene lopte.

Nema Jokića, nema problema – Denver bez startera srušio Finiks

Košarkaši Denver Nagetsa uspeli su da savladaju Finiks Sanse (107:105) uprkos tome što ponovo nije igrao Nikola Jokić.

Dobre vesti za Nagetse su te što je Jokić trenirao pred meč, ali se uprkos tome nije "skidao" za isti. Denver je ostvario prvu pobedu u trećem pripremnom meču, a Jokića ponovo nije bilo zbog povrede zgloba desne ruke.

Nagetsima su falili i Džamal Marej, Eron Gordon i Kentejvijus Kaldevel-Poup, dok su Sansi bili u praktično punom sastavu.

Finiks je tokom maltene pune tri i po četvrtine konstantno držao prednost, ali ni u jednom trenutku nije uspeo da se odlepi na više od devet poena razlike.

Za to je stigla kazna sredinom 4/4 kada su Nagetsi napravili seriju, ali je, ipak, bilo +3 za Sanse na 1.20 do kraja.

Čančar je promašio jedno bacanje, ali su usledili dva promašaja Duana Vašingtona, dok je na drugoj strani briljirao nedavno pridošli plejmejker Iš Smit sa četiri poena u nizu. Na kraju je Vašington promašio trojku za pobedu.

U izostanku dva najbolja igrača nije se istakao Majkl Porter pošto je šutirao 2/11 za devet poena i pet skokova.

Najbolji je bio pomenuti Smit sa 17 poena i sedam asistencija, Bouns Hajland je dodao 16 uz šest skokova, a Brus Braun 12.

NA drugoj strani Devin Buker je imao 20 poena, ali uz tračavih 5/17 iz igre. Diandre Ejton je upisao 19 poena uz 11 skokova, dok je 14 poena ubacio Mikal Bridžis.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.