Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan izgubio od Turk Telekoma u Ankari - | K-013 Portal

Partizan izgubio od Turk Telekoma u Ankari

kk partizan, turk telekom, kosarka, evrokup

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Ankari od Turk Telekoma sa 71:85 (18:21, 14:22, 14:17, 25:25), u utakmici 11. kola Grupe A Evrokupa.

Crno-beli sada imaju osam pobeda i tri poraza u Evrokupu, dok turski tim ima skor 6/5.

Najefikasniji u timu Partizana bio je Dalas Mur sa 15 poena, po 14 su postigli Kevin Panter i Matijas Lesor, dok su Aleksa Avramović i Zek Ledej utakmicu završili sa po deset poena.

Turk Telekom je do pobede vodio Entoni Klemons koji je ubacio 20 poena, uz osam asistencija, dok su Džahuan Džonson i Džered Tarel dodali po 15 poena.

Posle uvodnih par minuta u kojima su se ekipe smenjivale u vođstvu, Turk Telekom je preuzeo kontrolu nad utakmicom pa je uz odličan šut iz igre u drugoj deonici stigao do dvocifrene prednosti.

Imao je Turk Telekom i plus 13 (40:27), crno-beli su uspeli da spuste tu razliku ispod deset poena, ali je Klemons trojkom svom timu doneo 43:32 na poluvremenu.

Umorni crno-beli, koji su zbog loših vremenskih uslova stigli u Ankaru posle celodnevnog puta, nisu imali snage za preokret u nastavku, pa je Turk Telekom bez problema priveo meč kraju.

Partizan će u narednom kolu Evrokupa gostovati Huventudu, dok će Turk Telekom u goste Slasku.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.