Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan u Andori za četvrtu pobedu u nizu u Evrokupu - | K-013 Portal

Partizan u Andori za četvrtu pobedu u nizu u Evrokupu

kosarka, kk partizan, andora, evrokup

Košarkaši Partizana večeras od 20 sati gostuju Andori u četvrtom kolu grupne faze Evrokupa.

U prva tri kola takmičenja, crno-beli su savladali Hamburg, Turk Telekom i Huventud, dok je Andora nakon startnog poraza od Lokomotive u Krasnodaru, savladala Trento i Hamburg.

Trener Željko Obradović rekao je da njegov tim čeka interesantno gostovanje Andori.

"Interesantno putovanje. Promenićemo nekoliko prevoznih sredstava. Lepo putovanje... Ekipa Andore voli da igra u tranziciji, pokušavaju preko svojih plej igrača da reše što pre situacije, posebno ako imaju višak igrača u kontranapadu. To je prva stvar koju treba da uradimo, da zaustavimo njihovu tranziciju. Posle toga, u igri pet na pet, da sprečimo blokade za šutere, tj. šuteve za tri poena, kao i da iskontrolišemo skok. To bi trebalo da budu ključne stvari na utakmici. Ako to uradimo, imamo šanse da odigramo dobru utakmicu", rekao je Obradović.

Košarkaš Alen Smailagić koji je propustio poslednju utakmicu ABA lige biće u sastavu za sutrašnji duel, dok se bek Aleksa Avramović nada nastavku dobrih rezultata i partija.

"Čeka nas teško gostovanje i možda najteže u sezoni, gde ćemo imati dva leta i dug put od Barselone do Andore. Znamo da je to jedna tipična španska ekipa koja igra sa dosta trčanja i igra jednu dobru košarku u poslednje vreme. Znamo od koga preti najveća opasnost, spremamo se. Čekaju nas dva teška gostovanje prvo Andori, pa Zvezdi. Nadam se da ćemo prikazati igru i energiju iz prethodnih utakmica, u kojima nemamo poraz. Nadam se da će tako ostati i posle ovog meča", rekao je Avramović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city