Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Partizan ubedljiv protiv Trenta za sedmu pobedu u Evrokupu - | K-013 Portal

Partizan ubedljiv protiv Trenta za sedmu pobedu u Evrokupu

kk partizan, kk trent, evrokup, kosarka

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Trenta sa 97:65 (27:8, 25:22, 22:23, 23:12), u utakmici devetog kola Grupe A Evrokupa.

Partizan je upisao sedmu pobedu u ovogodišnjem izdanju Evrokupa i trenutno je prvi na tabeli, dok je Trento poslednji sa samo jednim trijumfom i osam poraza.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Jam Madar sa 18 poena, po 17 su postigli Kevin Panter i Dalas Mur, dok su po deset poena ubacili Alen Smailagić i Uroš Trifunović.

U timu Trenta najbolji je bio Andrea Mecanote sa 15 poena, poen manje je dodao Džordan Karolajn, dok je 13 postigao Dijego Flakadori.

Crno-beli su odlično počeli meč, pa su predvodjeni Panterom vrlo brzo stigli do dvocifrene prednosti (12:2), da bi posle trojke Pantera prvu deonicu završili sa 19 poena prednosti – 27:8.

Partizan je u nastavku kontrolisao dešavanja na terenu, nije dozvolio Trentu ni u jednom trenutku da se vrati u meč i samo uvećavao prednost koja je na kraju iznosila 32 poena.

Košarkaši Partizana će u narednom kolu Evrokupa dočekati Hamburg, dok će Trento gostovati Huventudu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.