Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Peti vezani poraz Partizana u Evroligi, izgubio i od Asvela - | K-013 Portal

Peti vezani poraz Partizana u Evroligi, izgubio i od Asvela

kk partizan, asvel, aba liga

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u gostima od ekipe Asvela sa 87:91 (25:25, 23:22, 18:26, 21:18), u utakmici 13. kola Evrolige.

Partizan je upisao i peti vezani poraz u Evroligi i sa skorom 4/9 trenutno je na 16. mestu na tabeli. Na drugoj strani, Asvel ima pet pobeda i osam poraza i nalazi se na 13. poziciji.

Najefikasniji u Partizanu bio je Dante Egzum sa 26 poena, 15 je dodao Matijas Lestor, Džejms Naneli je postigao 11, dok je Zek Ledej meč završio sa deset postignutih poena. Asvel je do pobede vodio Nando de Kolo sa 32 poena, a najbolje ga je pratio Džona Metjus sa 14 poena.

Crno-beli su odigrali još jednu utakmicu sa neizvesnom završnicom i još jednom su poraženi zahvaljujući svojim greškama. Meč u kojem su se ekipe smenjivale u vodjstvu rešen je u samoj završnici kada je Papapetru faulirao De Koloa devet sekundi pre kraja i poslao ga na liniju za slobodna bacanja.

On je oba puta bio precizan (89:87), nakon čega je Partizan krenuo u poslednji napad, ali nije uspeo da ga realizuje pošto je Naneli izgubio loptu.

Košarkaši Partizana će seriju poraza pokušati da prekinu u petak kada će dočekati Efes, dok će Asvel u narednom kolu dočekati Olimpijakos.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.