Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobeda Partizana protiv Trenta za kraj grupne faze - | K-013 Portal

Pobeda Partizana protiv Trenta za kraj grupne faze

kk partizan, trent, evrokujp, kosarka

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u gostima ekipu Trenta sa 79:63 (18:15, 19:14, 24:24, 18:10), u poslednjoj utakmici grupne faze Evrokupa.

Crno-beli su takmičenje u Grupi A završili kao drugi sa 12 pobeda i četiri poraza, a ime protivnika u osmini finala saznaće kasnije večeras. Trento je poslednji na tabeli sa samo jednim trijumfom i 15 poraza.

Najbolji u redovima Partizana bio je Zek Ledej sa 20 poena i 13 skokova, Dalas Mur je dodao 12 poena, Jam Madar je ubacio poen manje, dok je Aleksa Avramović utakmicu završio sa osam poena.

U timu Trenta najefikasniji su bili Kameron Rejnolds sa 15 i Dominik Džonson sa 13 poena.

Crno-beli su imali tri poena prednosti posle prve četvrtine, ali su u drugoj zaigrali bolje i tečnije pa su predvođeni Ledejom stigli i do 13 poena prednosti (35:22).

Trento se potom serijom 6:0 približio, ali je Partizan na veliki odmor otišao sa plus osam na svom kontu – 37:29.

Partizan je u trećoj četvrtini imao problema pa je Trento uspeo da povede (51:49), ali su izabranici Željka Obradovića zaigrali bolje u finišu tog dela igre i ponovo vratili prednost na svoju stranu.

Crno-beli su u poslednju deonicu ušli sa osam poena prednosti (61:53) i do kraja meča su kontrolisali dešavanja na terenu i mirno ga priveli kraju.

Mečevi osmine finala Evrokupa na programu su 19. i 20. aprila.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.