Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede Atlante i Klipersa u NBA ligi - | K-013 Portal

Pobede Atlante i Klipersa u NBA ligi

lejkers, atlanta, klipers, nba liga, kosarka

Košarkaši Atlante pobedili su na svom terenu ekipu Los Anđeles lejkersa sa 129:121, i tako su došli do sedmog uzastopnog trijumfa u NBA ligi.

Trej Jang je u pobedi domaćeg tima zabeležio dabl-dabl učinak sa 36 poena i 12 asistencija, uz postignutu odlučujuću trojku u poslednjem minutu utakmice.

Džon Kolins je dodao 20 poena i 11 skokova za Atlantu, dok je Onjeka Okongvu upisao 16 poena.

Srpski igrač Bogdan Bogdanović je za malo više od 27 minuta na terenu postigao 10 poena, uz pet skokova i tri asistencije za tim iz Džrodžije.

Malik Monk je za Lejkerse ostvario dabl-dabl sa 33 poena i 10 skokova, Enotni Dejvis je postigao 27 poena, dok je do dabl-dabl učinka došao i Rasel Vestbruk sa 20 poena i 12 dodavanja, uz sedam skokova.

Za Lejkerse zbog povrede kolena nije igrao jedan od najboljih igrača lige Lebron Džejms.

Lejkersi su deveti na tabeli Zapadne konferencije sa 24 pobede i 27 poraza, dok Atlanta na 10. mestu Istočne konferencije ima skor 24/25.

Los Anđeles klipersi su na gostovanju ubedljivo savladali Šarlot sa 115:90.

Redži Džekson i Brendon Boston junior su za goste postigli po 19 poena, Markus Moris senior je upisao 16 poena, dok je dabl-dabl učinak ostvario Luk Kenard sa 14 poena i 10 skokova.

Bolji od ostalih u domaćem timu bio je Lamelo Bol sa 23 poena, 10 asistencija i šest skokova, a Majls Bridžis je postigao 18 poena, uz devet skokova.

Šarlot je na sedmom mestu Istočne konferencije sa 28 pobeda i 23 poraza, dok Klipersi na sedmom mestu Zapada posle 52 utakmice imaju polovičan učinak.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.