Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede Finiksa, Bruklina, Njujorka i Indijane - | K-013 Portal

Pobede Finiksa, Bruklina, Njujorka i Indijane

finiks, bruklin, njujork, indijana, nba, kosarka

Košarkaši Finiksa pobedili su noćas Vašington sa 118:98 i izjednačili se sa do sada vodećim Golden Stejtom po broju pobeda i poraza u NBA ligi ove sezone.

U ekipi Finiksa osmorica igrača postigla su dvocifreni broj poena, a najefikasniji su bili Džaval Mekgi sa 17 poena i osam skokova, Lendri Šemet sa 16 poena i Deandre Ejton sa 15 poena, 10 skokova i četiri asistencije.

Kris Pol u pobedi je učestvovao sa 12 poena, šest asistencija, pet skokova i dve ukradene lopte.

Finiks ima 23 pobede i pet poraza i izjednačio se sa Golden Stejtom koji je do sada ima najbolji skor lige. Sansi su od 27. oktobra u 24 utakmice ostvarili 22 pobede.

U ekipi iz Vašingtona Bredli Bil bio je najefikasniji sa 26 poena, Deni Avdija postigao je 14 poena, uz po četiri skoka i asistencije, a Montrez Herel 12 poena i sedam skokova.

Vizardsi su izgubili četiri uzastopne utakmice, odnosno sedmi put u poslednjih osam mečeva i imaju skor 15/15.

Košarkaši Bruklina pobedili su Hjuston sa 114:105 i ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu. Netse je predvodio Kevin Durent sa 34 poena, 11 skokova i osam asistencija. Blejk Grifin postigao je 17 poena uz devet skokova, Nikolas Klekston 17 poena, a Peti Mils 14 poena.

Bruklin je igrao bez sedmorice igrača koji su zavedeni u zdravstvenom protokolu NBA lige, medju kojima i Džejmsa Hardena i Lamarkusa Oldridža.

Filadelfija je izgubila treću uzastopnu utakmicu, a najefikasniji u toj ekipi bio je Džoel Embid sa 32 poena, devet skokova i šest asistencija.

Košarkaši Njujorka pobedili su Hjuston sa 116:103 i prekinuli niz od četiri poraza. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Imanuel Kvikli sa 24 poena, Evan Fornije sa 23 i Džulijus Rendl sa 21 poenom, šest skokova i šest asistencija.

Mičel Robinson u pobedi je učestvovao sa 17 poena i devet skokova, a Majls Mekbrajd sa 15 poena, devet asistencija i četiri ukradene lopte. To je bila tek druga pobeda Njujorka u poslednjih devet utakmica.

Posle niza od sedam pobeda, Hjuston je sada izgubio četvrti put u poslednjih pet mečeva. Danijel Tajs bio je najefikasniji sa 22 poena uz 10 skokova.

Indijana je pobedila Detroit sa 122:113 i nanela mu 13. uzastopni poraz. Kris Levert postigao je 31 poen, od čega 20 u prvom poluvremenu, a pogodio je 12 šuteva iz 18 pokušaja. Džastin Holidej dodao je 17 poena, Majls Tarner 16 poena i sedam skokova, a Kris Duarte 15 poena, devet skokova i četiri asistencije.

U timu iz Detroita Sadik Bej bio je najefikasniji sa 28 poena, 10 skokova i pet asistencija. Kejd Kaningem dodao je 19 poena, a Frenk Džonson 18.

Detroit je sa četiri pobede i 23 poraza najlošija ekipa lige. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.