Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pobede Milvokija, Finiksa i Klivlenda - | K-013 Portal

Pobede Milvokija, Finiksa i Klivlenda

nba liga, kosarka, milvoki, finiks, klivlend

Košarkaši Milvokija pobedili su noćas Sakramento sa 133:127 i ostvarili treću uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Aktuelne šampione predvodili su Kris Midlton sa 34 poena, šest skokova i pet asistencija i Džru Holidej sa 26 poena, pet skokova i četiri asistencije. Donte Divićenco pobedi je doprineo sa 20 poena, a Pet Konaton sa 15 poena, pet skokova i četiri ukradene lopte.

U timu nije bilo Janisa Adetokunba zbog problema sa kolenom.

U ekipi Sakramenta najefikasniji su bili Harison Barns sa 29 poena i šest skokova, Tajris Halibarton sa 24 poena i 12 asistencija i Terens Dejvis sa 22 poena i sedam skokova.

Finiks je pobedio Indijanu sa 113:103 i zabeležio šesti uzastopni trijumf. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Majkl Bridžis sa 23 poena uz šest skokova i Bismak Bijombo sa 21 poenom, 13 skokova i pet asistencija. Dobru partiju prikazao je i Kris Pol, koji je postigao 18 poena uz 16 asistencija i četiri ukradene lopte.

Devin Buker utakmicu je završio sa 11 poena, sedam skokova, tri asistencije, dve ukradene lopte i dve blokade.

U ekipi Indijane Kris Duarte i Lens Stivenson postigli su po 17 poena, a Goga Bitadze imao je 16 poena uz 11 skokova.

Košarkaši Klivlenda pobedili su Oklahomu sa 94:87. Darijus Garland predvodio je Kavalirse sa 23 poena i 11 asistencija, a ruki Evan Mobli dodao je 15 poena i 17 skokova. Džeret Alen u pobedi je učestvovao sa 14 poena, 13 skokova i tri asistencije.

U ekipi Oklahome najbolji je bio Šej Gildžes-Aleksander sa 29 poena, devet skokova i šest asistencija. Kenrih Vilijams dodao je 12 poena, a Aron Vigins 11.

Košarkaš Klivlenda Lauri Makanen povredio je skočni zglob u drugoj četvrtini, dok je Lu Dort isključen, nakon što je udario Kevina Lava laktom u glavu. Pre tog Dort je postigao 10 poena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.