Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Poraz košarkaša Mege od Uniksa na VTB Superkupu - | K-013 Portal

Poraz košarkaša Mege od Uniksa na VTB Superkupu

mega, košarka

Košarkaši Mege poraženi su danas u drugom kolu B grupe VTB Superkupa u Moskvi od Uniksa sa 78:69 (18:17, 18:21, 23:11, 19:20).

Bio je to drugi poraz srpskog tima u Rusiji, koji je juče poražen od CSKA sa 101:76, pa će se sutra boriti za peto mesto sa trećeplasiranim timom A grupe u kojoj su Lokomotiva Kubanj, Zenit iz Sankt Peterburga i Partizan.

Najefikasniji u pobedničkom timu Uniksa bio je Deril Mejkon sa 22 poena, dok je Aleksandr Razumov postigao 13 poena.

U redovima Mege istakli su se Malkom Kazalon i Matej Rudan sa po 15 poena.

Kasnije danas u A grupi sastaju sa Partizan i Zenit iz Sankt Peterburga, a posle toga biće poznato ko će biti rival Mege u borbi za peto mesto i da li će beogradski crno-beli na megdan moskovskom CSKA u finalu VTB Superkupa.

Težak poraz košarkaša Zvezde od Olimpijakosa u Nikoziji

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su težak poraz od Olimpijakosa 94:55 (24:13, 23:24, 27:12, 20:6) na turniru u Nikoziji, u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak sezone.

Ekipa trenera Vladimira Jovanovića ubacila je svega 18 poena u drugom poluvremenu, od čega samo šest u poslednjoj deonici.

Najefikasniji i ujedno jedini dvocifreni u timu Crvene zvezde bio je Luka Mitrović sa 12 poena, Ben Bentil je dodao devet, a Nikola Ivanović osam poena.

U redovima pobedničke ekipe iz Pireja istakao se Saša Vezenkov sa 19 poena, dok je Janulis Larencakis postigao 15 poena.

Košarkaši crveno-belih prvi meč u novoj sezoni igraće 1. oktobra u 20.00 protiv MZT Skoplja u Beogradu, u prvom kolu ABA lige.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.