Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rekord sezone Jokića u pobedi Denvera protiv Vašingtona - | K-013 Portal

Rekord sezone Jokića u pobedi Denvera protiv Vašingtona

kosarka, denver, vasington

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Vašingtona sa 141:128, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića.

Jokić je predvodio Denver do 17. pobede sa 43 poena, što je njegov rekord ove sezone, a upisao je i 14 skokova i osam asistencija. On je ubacio 17 od 20 šuteva iz igre, u brzoj utakmici bez mnogo odbrane.

Bouns Hajland je dodao 23 poena za pobednički tim, a Aron Gordon poen manje. U osmom uzastopnom porazu Vašingtona najbolji je bio Kajl Kuzma sa 24 poena, dok je dva poena manje dodao nekadašnji igrač Nagetsa Vil Barton.

Košarkaši Orlanda upisali su četvrtu uzastopnu pobedu pošto su na svom terenu slavili protiv Atlante sa 135:124.

Najefikasniji u Orlandu, koji je ubacio rekordnih 50 poena u prvoj četvrtini, bio je Franc Vagner sa 24 poena, Bol Bol je dodao 21, a Paulo Bankero 20 poena.

U redovima Atlante, koja je doživela peti poraz u poslednjih šest mečeva, najbolji je bio Deandre Hanter koji je 20 od svojih 25 poena postigao u drugoj četvrtini. Tre Jang je upisao 19 poena i 16 asistencija, dok je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović za 31 minut na parketu postigao 17 poena, uz pet skokova i tri asistencije.

Majami je u gostima bio bolji od Oklahome sa 110:108, predvodjen Tajlerom Hirom koji je postigao 35 poena i ubacio rekordnih devet trojki. U timu Oklahome, koji je doživeo četvrti poraz u nizu, istakao se Šej Gildžes-Aleksander sa 27 poena, dok je srpski košarkaš Aleksej Pokuševski na terenu proveo osam minuta i nije se upisao u strelce.

Košarkaši Klivlenda su u gostima pobedili Dalas sa 105:90, a najzaslužniji za to bio je Donovan Mičel koji je ubacio 34 poena. Na drugoj strani, najefikasniji je bio Luka Dončić sa 30 poena, ali je ubacio samo devet od 23 šuta iz igre.

Indijana je na svom parketu nadigrala Golden stejt sa 125:119, pa su tako branioci titule doživeli i četvrti poraz u poslednjih pet utakmica. Tajris Halibarton je postigao 29 poena za pobednički tim, dok je kod Voriorsa prednjačio Stef Kari sa 38 ubačenih poena, koji je teren napustio dva minuta pre kraja treće četvrtine zbog povrede.

Košarkaši Detroita su posle produžetka pobedili Šarlot sa 141:134, dok je Njujork takodje posle produžetka nadigrao Čikago sa 128:120 za svoj peti uzastopni trijumf.

Portland je upisao treću uzastopnu pobedu, petu u poslednjih šest utakmica, pošto je predvodjen Demijanom Lilardom (37 poena) slavio protiv San Antonija sa 128:112, Sakramento je savladao Toronto sa 124:123, a treći trijumf u nizu upisali su i Los Andjeles Klipersi koji su bili bolji od Minesote sa 99:88.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.