Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Šokantan poraz basketaša od Rusije - ostaje borba za bronzu - | K-013 Portal

Šokantan poraz basketaša od Rusije - ostaje borba za bronzu

basketasi srbije, olimpijske igre tokio

Reprezentacija Srbije u basketu 3X3 nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je danas u polufinalu poražena od selekcije Rusije 21:10.

Srpski reprezentativci su do polufinala došli bez ijednog poraza, a u poslednjem meču grupne faze pobedili su Rusiju identičnim rezultatom!

Upravo je Ruski Olimpijski komitet uspeo da se revanšira za taj poraz identičnim rezultatom i boriće se za zlato sa boljim iz duela Letonija – Belgija.

Reprezentacija Srbije je promašila sedam dvojki u toku danas, jedinu koju je ubacila Srbija bila je ona koju je pogodio Dušan Domović Bulut na samom startu.

Rusi su bili bolji i čvršći protivnik, igrali su po dobro osmišljenom planu, preko centra odakle su dobijali lake poene. Pogodili su i neke bitne trojke i to uglavnom preko ruke.

Sve u svemu, zasluženo su sa 21:10 bili bolji od Srbije. Ovo je posle sedam uzastopnih pobeda prvi poraz srpskih reprezentativaca.

Srbija će u meču za bronzu, od 14.15 sati, igrati sa poraženim iz drugog polufinala u kojem se sastaju Letonija - Belgija.

(Tanjug, B92)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.