Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tamiš spreman na odbranu domaćeg terena - | K-013 Portal

Tamiš spreman na odbranu domaćeg terena

kk tamis, kk novi pazar, kls, kosarka

Zakazani susret u okviru 5.kola, ekipa Tamiša ugostiće Novi Pazar koji je u svom poslednjem susretu sa Dinamikom izgubio na svom parketu.

Tamiš je u proteklom periodu imao ozbiljnih problema u rosteru sa igračima koji su povređeni ili zaraženi virusom tako da se to osetilo rezultatski sa dva vezana poraza od Zlatibora i Slodesa.

Trener Bojan Jovičić je svestan da mu dolazi ozbiljna ekipa na čelu sa prvim strategom Darkom Kostićem i očekuje jak meč kao i do sada. Sa Novopazarcima su susreti neizvesni do samog kraja. Činjenica da su izgubili domaćinstvo im je dodatni motiv da u Pančevu traže bodove, a time će dodatno susret dobiti na težini.

Prvotimac KK Tamiša Ivan Smiljanić pred susret je izjavio:

„U četvrtak nas očekuje izuzetno težak meč u petom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije protiv ekipe Novog Pazara koja će sigurno doći izuzetno motivisana, ali ni mi ne smemo imati ništa manji motiv da odbranimo domaći teren bez obzira na ekipu koja će istrčati na teren. Imamo još par treninga da odradimo što jače možemo, da u četvrtak budemo maksimalno skoncentrisani na zadatke koje dobijemo od našeg stručnog štaba i da probamo da odigramo jednu izuzetno kvalitetnu utakmicu i time prekinemo niz od 2 poraza i da probamo da ostanemo nepobeđeni na domaćem terenu. U poslednje dve utakmice na domaćem terenu smo imali sjajnu podršku navijača i nadam se da ćemo je imati i ovog puta i da ćemo uz njihovu pomoć doći do pobede“, istakao je prvotimac Tamiša.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.