Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkaši Srbije bez četvrtfinala Svetskog prvenstva - | K-013 Portal

Odbojkaši Srbije bez četvrtfinala Svetskog prvenstva

odbojkaska reprezentacija srbije, srbija argentina

Odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela danas da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto su u Gljivicama u osmini finala izgubila od Argentine sa 0:3, po setovima 23:25, 21:25 i 23:25.

Posle maksimalnog učinka u grupnoj fazi, odbojkaši Srbije su takmičenje završili već na prvom stepeniku u nokaut fazi.

Najefikasniji u redovima Srbije na današnjem meču bio je Uroš Kovačević sa 13 poena, poen manje je upisao Srećko Lisinac, dok je Dušan Petković utakmicu završio sa devet poena.

Bronzane sa Olimpijskih igara u Tokiju je do pobede i plasmana u četvrtfinale vodili su Bruno Lima sa 14 i Fakundo Konte sa 13 poena.

Prva dva seta su bila gotovo identična – Srbija je konstantno bila u prednosti, ali je Argentina u oba seta stigla do izjednačenja na 18:18, nakon ćega je imala više smirenosti i na kraju slavila sa 25:23, odnosno 25:21.

Za razliku od uvodna dva seta, u trećem su Argentinci bili u prednosti od starta, odbijali su svaki napad izabranika Igora Kolakovića i nisu im dozvolili da preokrenu rezultat.

Argentina će se za plasman u polufinale šampionata sveta boriti sa pobednikom meča Brazil – Iran.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.