Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkaši Srbije: "Svi za jednog, jedan za sve" - | K-013 Portal

Odbojkaši Srbije: "Svi za jednog, jedan za sve"

odbojkaši srbije, liga nacija, gdanjsk

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je sinoć u Gdanjsk, gde će igrati na turniru treće nedelje Lige nacija, ali je put do Poljske zbog velikog propusta "Lufthanze" protekao sa dosta problema, preneo je "Sport klub".

Odbojkaši Srbije su kasnili već pri poletanju aviona za Minhen sa aerodroma "Nikola Tesla". Prethodno je avion "Lufthanze" kasnio sa dolaskom iz Minhena za Beograd.

"Sport klub" navodi da je kratak vremenski period između sletanja na aerodrom u Minhenu i poletanja za Poljsku, uslovio jurnjavu odbojkaša Srbije po aerodromu "Franc Jozef Štraus".

"Onda je usledila prava drama pred ulazak naših igrača u avion, koji je već bio spreman za poletanje. Preduga pasoška kontrola dodatno je uticala na kašnjenje sedmorice odbojkaša i članova stručnog štaba srpskog tima na tzv. 'gejt'. Ostatak srpskog tima je odbio da uđe u letelicu kada je shvatio da pilot neće da sačeka njihove drugove", navodi se dalje u tekstu.

Selektor Srbije Igor Kolaković pokušao je da ubedi kapetana aviona da sačeka ostatak tima.

"Kapetanu Larsu je objašnjeno da krivica nije samo naša, već i njegove kompanije i da bi bilo korektno da se sačeka ostatak tima. Kolaković je govorio i o jedinstvu ekipe, pokazivao pilotu ka igračima, od kojih niko nije želeo da uđe u avion, objašnjavajući da je to u našoj reprezentaciji sasvim normalna reakcija", preneo je "Sport klub".

Kapetan Lars je na kraju rizikujući ogroman pritisak i kritike ostalih putnika naredio povratak osoblja Luftzhanze na "gejt", a onda su se sedmorica članova odbojkaške reprezentacije Srbije ukrcala u avion.

Tim menadžer srpskih odbojkaša Aleksa Brđović je za uspomenu na ovaj događaj poklonio majicu Srbije kapetanu Larsu, dok je Kolaković posebno pohvalio njegovu hrabrost i korektnost.

Odbojkaši Srbije su još jednom bili jedinstveni u nameri da avion ne kreće bez svih drugova. Oni su na pisti u Minhenu bili kao musketari Aleksandra Dime - "svi za jednog jedan za sve", preneo je "Sport klub".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS